Smuler er også (brød) mat

Jen er en veldig matglad valp, når hun er ferdig med å spise så setter hun seg å venter på neste måltid..

Når Kaos gikk ut i dag så oppdaget hun at matkoppen hans fremdeles sto i gangen, og der var det igjen noen bittesmå smuler, om man sjekket veldig godt. Og man må jo ta det man finner tenkte Jen, og jobbet iherdig for å få med absolutt alt

dsc01578-640x474

Etterpå var det tid for at hun skulle få mat, og jeg ser at vi må bytte ut matkoppen snart, det Jen ikke vet er at hun spiser av katteskålene..

dsc01579-640x427

Jen få nå ca 220 g vom og hundemat, og 150 g tørrfôr i løpet av dagen. Tror vi må øke litt igjen nå.
Det viktigste er jo hvordan hun ser ut, og hun ser bra ut. Men hun vokser jo og blir større, og da må man øke på litt med maten etterhvert også.
Vi driver å skifter tørrfôr, så nå er det ca 70/30 med gammelt/nytt. For henne ser det ikke ut som det er så viktig, hun spiser uansett.
Måltidene nå er seks-tiden om morgenen, «midt på dagen» og halv-ni – ni om kvelden. Det på kvelden blir flyttet etterhvert.
Blir jo litt godbiter nå og da også, og med matglad hund er det i mange tilfeller greit nok med vanlige tørrfôrkuler. Jen tror jo at hun får noe kjempegodt, så har ikke sagt noe om at det er vanlig mat.. Hun får jo kjempegode godbiter nå og da også, spesielt om vi er avhengig av at hun må være litt opptatt. Da putter vi bare de bitene i «tennene» på en godbitball, så er hun opptatt ihvertfall litt. Hun lærte dessverre veldig fort hvordan hun skulle få ut godbitene.
Inne på «roterommet» der alt av hundemat, tørrfisken og godbitene er, tror jeg det lukter godt.. Jeg må bære henne ut av rommet hver gang hun kommer etter inn der. Ikke tale om at hun går ut fra der frivillig nei 😉

Takk for maten 😀

dsc01581-640x609

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..