Ta den, drep den, spis den

Og bare for å gjøre det helt klart, er valpeoppførsel vi snakker om. Jen er nå ferdig med de første 14 dagene i nytt hjem.. Neida, er vel mer snakk om selve alderen på henne, og verre blir det nok også 😯
Hittil synes jeg vi har kommet veldig bra «fra det», altså valpetiden, som knapt nok har begynt..
I går kveld var første kvelden hun ikke skulle legge seg å sove når vi la oss. At hun krøllet seg sammen på fanget og bare skulle sove når vi var oppe, nei det betyr slettes ikke det samme som at hun skal legge seg å sove i buret gitt.
Jen ommøblerte så til de grader alt av sengeklær i buret, ikke bare en gang.. hun hoppet og spratt, rev og slet, og hadde det egentlig veldig morsomt, hmf! Kaos gikk bort å kikket på henne et par ganger, før han bare gikk å la seg på andre siden av sengen vår igjen. nesten så man kunne se han riste på hodet av denne oppførselen ved sengetid.
Nå har hun ommøblert en gang tidligere også, men på en litt annen måte. Nå var det alvor altså! Og så plutselig, så sov hun. Og sov til i morges når alarmen til Tore startet. Kjenner jeg er litt spent på kvelden i kveld..

Jeg våknet opp forkjølet i dag 😦 Og ærlig talt så tror jeg ikke jeg skal klage så mye, første gang jeg er forkjølet hele vinteren! Og selv om det sjelden passer å være syk, så passer det ikke så aller verst akkurat nå. Satser på en lett og kort forkjølelse forkjola
Jeg skal jobbe litt ettermiddag, litt kveld, og litt dag denne uken, er periodisk jobbing på jobb denne uken, og da «koser» jeg meg 😀 Det er stille og rolig, får jobbet mye med maskiner, det blir (forhåpentligvis) bra resultat, og når vinterferien er over er alt mye enklere på jobb igjen.
Har tyvstartet litt, og voksingen har gått veldig bra, nesten litt for bra.. har igjen en del enda, så bør vel ikke være alt for tilfreds..

Jeg støvsugde hjemme her i går kveld, Jen prøver det hun kan å drepe dette spetakkelet som løper frem og tilbake, bråker og tøffer seg..  Hun går stort sett for selve gulvmunnstykket, siden det tydeligvis er det som er farligst. Lydnivået på Jen er mildt sagt høyt om man sammenligner med støvsugeren.
Jeg synes det er litt greit at hun får «være med», selv om det tar litt lenger tid. Jeg må passe på både støvsugeren og gulvmunnstykket i forhold til hvor Jen er, men regner med at hun etterhvert venner seg til den. Jeg håper jo at Kaos skal venne seg til den også, når jeg tenker meg om.. men han er ferdig med den der, ta den, drep den og spis den perioden, heldigvis.
Jeg er jo så veldig ivrig i interiørtrender (haha, eller ikke!) men jeg antar at en av trendene nå i år er hvordan man henger opp gardiner på en litt mer utradisjonell måte, så vi har valgt å gjøre det slik

dsc01536-640x543

Det ser jo litt mer interessant ut enn at de bare henger rett ned..

Det er jo også viktig å ta med de minste på forskjellige gjøremål.. og hvorfor gjøre det enkelt når man kan gjøre det vanskeligere, nesten alt tøyet kan man dra gjennom hullene..

dsc01529-640x427

Jeg fikk en haug med bøker i helgen, kom jeg på nå.. får legge de til så jeg husker de, så jeg har noe å lese på sengen, eller gulvet.. Jeg fikk en haug med kjøkkenkluter også

dsc01530-640x527

Jeg fikk en ting til.. men det kommer jeg tilbake til 🙂

I dag har Jen sovet og hvilt nesten hele dagen, og tisset! At en så liten valp kunne tisse så mye på en gang 😯 Greit at hun ikke hadde tisset på lenge, men likevel da!  Hun tisser egentlig lite og ofte, og så en sjelden gang litt mer. Men den mengden som kom en gang i dag, hjelpes! Er slike mengder som gjør at det er veldig greit å gå ut med henne litt oftere, så lenge været er ok.
Om morgenen tisser hun mye, men da har hun jo vært tørr hele natten. Ikke er det stress på sekundet om å tisse om morgenen heller,men vi kan nok ikke vente mange minutter etter vi står opp.

Jen er ei jente som liker seg i sola, i dag når det var litt sol så var det tydelig hvor hun likte seg best

dsc01541-640x427

Er jeg ikke søt ❤

dsc01550-640x408

2 kommentarer om “Ta den, drep den, spis den

 1. God bedring! Og kos deg med jobbing i vinterferien, jeg fikk plutselig masse liv på jobb igjen, 300 unger skaper litt støy når det ringer ut og inn 😉
  Nydelig gardinoppheng! 😀 Du får dandere de i buer bortover gardinstengene, tror det var mote på 80-tallet 😉
  Har sagt det før og sier det igjen: det er et fantastisk nydelig ansikt på Jen! ❤

  Liker

  1. Takk, kjenner at på dag to med forkjølelse så er jeg passe lei, og jeg er egentlig ikke så veldig syk heller 😛
   Hehe, ja gammel mote blir som ny. Gardinene er gamle, så slik sett er det ikke så farlig med de, men vil jo ikke lære Jen at det er greit å klatre eller tygge på de. Det er uansett (håper jeg..) bare en kort periode. Amanda lekte med gardinene hele tiden, men tygde ikke på de som voksen, hun gjemte seg bak de..
   Ja det er virkelig nydelig, jeg er helt sikker på at vi fikk den vakreste valpen ❤ 😉

   Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..