Og roen senker seg, nesten

En «hektisk» helg går mot slutten 🙂
Har kost oss bra i helgen, og alle ungene har vært hjemme i helgen, og barnebarna selvsagt.
Jen koste seg mye med både barn og barnebarn, de hadde til og med leker som de prøvde å bestikke henne med 😀 (det fungerte ikke)
Jen hadde en våkendag i går, hun sov så lite, og var veldig våken og «på» hele dagen. Det begynte (heldigvis) før vi fikk besøk, så skal ikke skylde på de. Er vel slik som alt annet, dagene varierer litt. I dag har det vært tilbake til det «vanlige» igjen, selv med besøk.

Jeg skulle ha pulled pork til middag lørdag tenkte jeg, så jeg skulle kjøpe et par svinesteiker fredag. Det viste seg at ikke en eneste butikk her hadde svinesteik! Jeg hadde en liten steik i fryseren, så jeg tok opp den, og så ble det hamburger «attåt» 😛  Hadde alt av annet tilbehør da, så det ble veldig godt uansett.
Men tror jeg skal kjøpe noen steiker til å ha i fryseren til senere ja..

Vi har hatt mye forskjellig vær, og i dag når det faktisk var bra vær så var vi borte! Blir forhåpentligvis bedre vær til uken igjen også, kan jo håpe.. Uansett er det mars om få dager, og da mår det bare snart bli noe bedre vær 🙂

 

 

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..