Jen prøver Dog Brick for første gang (video)

For en del år siden kjøpte datteren «Dog Brick» til Kaos, og den har etter det vært brukt noen ganger. Amanda ble så flink at det ikke var spennende lenger.. Og Kaos tok i bruk en ny vri sist han brukte den, han tok hele brettet og «kastet» det 😯
Nina Ottosson har en del slike hundeleker/aktivitetbrett, de er i forskjellig materiale og vanskelighetsgrad. Denne vi har er av de enkleste tror jeg, men likevel har hundene mye moro med den.

Tore som kom på dette brettet i ettermiddag, og Jen fulgte bra med når han klargjorde det.
Jen brukte «lang» tid på denne, så jeg avsluttet filmingen etterhvert. Men hun klarte alle sammen selv, bortsett fra en.. jeg trodde det var tomt, så jeg skjøv overdelen til side, og der lå en fisk.. 😉 Vi brukte tørrfisk og litt annet denne gangen, greit med noe som lukter en del til å begynne med, og tørrfisk lukter det jo godt av 😀

 

 

 

4 kommentarer om “Jen prøver Dog Brick for første gang (video)

 1. Videoen står til privat på Youtube, så da vises den ikke her heller (jeg får heller ikke sett den på Youtube, selv om jeg abonnerer på deg der).

  Liker

 2. *ler og ler* Grave-teknikken, skyve/dytte bortover gulvet-teknikken, spise opp hele brettet-teknikken og sjekke om det er noe mer igjen-teknikken tror jeg alle hunder prøver seg på 😀 Nydelig! Synes hun var flink jeg, hun ga ikke opp, og det er det mange som gjør!

  Liker

  1. Tror ingen av hundene her har gitt opp så lenge det har vært igjen noe, litt matglade kan man si. Denne vi har er jo forholdsvis enkel også, så vi får se etterhvert.. man kan jo lage til forskjellig hodebry selv også.
   Veldig greit at de lærer å bruke hodet litt, og så er det jo morsomt for de tobente også 😛

   Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..