Litt hvitt ute

Jeg trodde jeg skulle få regn når jeg gikk på jobb i morges, men det som møtte meg ute var hvitt! Heldigvis hadde snøen frosset fast til veien, så det fantes ikke glatt i det hele tatt. Likevel klarte jeg å havne i grøfta.. men kom meg fort opp igjen 😛 (og bare for å ha sagt det, jeg gikk..)
Å stå opp halv fem er litt i tidligste laget selv for meg, så greit at det forhåpentligvis er lenge til neste gang, nå blir det halv seks 🙂

Vi var en snartur innom på eventet i ettermiddag, på skift.. Jen sov godt i bilen. Hun sov ikke da jeg skulle hjem fra jobb i dag, da syntes hun det var mye greiere å være våken så hun fikk tittet litt rundt seg.

Kom en interessant annonse på finn.no i dag.. en rase vi så en del på før Amanda, Broholmer. Nå blir det broholmer valper til salgs i Norge, det er det ikke så ofte det skjer. Er ikke aktuelt her uansett nå, men kanskje en rase jeg har i bakhodet til senere en gang 🙂 Nå er det først og fremst Jen her, så får vi bare se hva som skjer.

Ble en liten tur i skogen i dag også, når man bor slik til som oss så er det nesten like raskt å opp i skogen som ut i hagen. Siden det skal bli kaldt igjen, så er det greit å benytte dagene med mildvær. Det er jo mye man kan finne på inne også, og dessuten er det veldig greit å ha noen rolige dager imellom, som det ikke skjer så mye. Det kan fort bli mye inntrykk for en liten en 🙂

dsc01466-800x533

dsc01467-800x533

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..