Rare innkjøp

Nå legger jeg meg ikke opp i hva Tore kjøper for noe, men noen ganger synes jeg at han kanskje «overdriver» litt, så jeg må bare spørre han. Ta for eksempel det siste han kjøpte nå, råkåfisk for 2000 kr! Joda, han liker råkåfisk, og jeg spiser det jo jeg også, bittebittelitt med mye tilbehør.
Råkåfisken er jo ikke så veldig billig heller, men det ble noen kilo. Ikke er det sesong for råkåfisk heller.. Jeg reagerte også på at han hadde kjøpt råkåfisken av isbilen, og når begynte «Snåsamannen» å kjøre isbilen?
Rart hva man klarer å blande sammen i drømmer noen ganger 😉 

Ellers går det sin vante gang, Jen var med Tore en snartur på jobb i dag. Etter vi kom hjem tok Tore med Kaos på tur, og jeg og Jen koste oss hjemme.
Blir lite tv-titting for tiden, heldigvis har vi så vi kan ta opp det vi vil se. Fikk nyeste nummer av Nullpunktet før helgen, og jeg har ikke lest det enda 😯
Og når jeg er inne på nullpunktet.. i morgen er det event på kroa, året første evnet her, så spørs om vi prøver å få tatt oss en tur. Vi får skifte på å være inne..

I morgen er det tirsdag, det betyr ekstra tidlig på jobb.. Forrige uke så gikk jeg i nydelig måneskinn, i morgen blir det regn.. Neste uke er det vinterferie på skolene her, så da blir det litt «enklere». Og etter der er det tid for Jen å «jobbe» litt mer seriøst.

dsc01437-800x534

 

2 kommentarer om “Rare innkjøp

 1. *ler* Jeg vet ikke om jeg er mest imponert over de rare drømmene dine, eller at du faktisk husker de når du våkner :p
  Den selen hun har på seg, er det den du trodde var for stor? For det ser ut som den passer perfekt!

  Liker

  1. Hehe, dette var så mye rart blandet sammen at jeg måtte bare huske det. Dessuten var jeg fremdeles irritert pga all den fisken vi satt med. Så mye liksom, og det var ikke engang jul 😛

   Ja tror det, men den er på minimum nå. Og den er såpass «kraftig» at hun kan ha den en stund fremover. Hun er vel ikke helt overbegeistret over den, merkelig.. men så fort vi kommer oppi skogen har hun glemt den 😀

   Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..