Jen, et nytt kapittel

Da er Jen hjemme i Skjåk, og første døgnet har gått greit 🙂

Jen sier «hade» til mammaen sin

dsc_0131-800x558

dsc_0140-800x450

Jen sov hele veien hjem i går kveld 🙂 Når vi kom hjem så var det litt lek, sove litt mer, spise og så tid for å legge seg..
Etter å ha ommøblert alle sengeklærne i buret, så sloknet hun plutselig. Hun var våken flere ganger i natt, men ingen pistring/sutring eller noe, bare tøyde seg opp til sengen vår. Så fort hun fikk en arm ned i buret så sovnet hun på sekundet igjen. Med tanke på at hun er vant til 10 søsken, 1 mamma og 1 katt rundt seg, så syntes jeg det gikk overraskende bra. Hadde kanskje trodd det skulle bli litt lyd fra henne, men bare hun fikk litt kontakt og en arm å sove på/ved, så var det helt greit.

I morges var det å ut å tisse det første «vi» gjorde, har blitt noen turer ut, men vi har det litt kaldt, så tar heller ti «uhell» inne enn en tur for mye ut denne perioden. Vi tar henne ut når vi tror det er tid for å tisse, eller ser at hun begynner å gå i ring.. så blir det ett og annet «uhell» inne imellomtiden. Har man valp så har man valp.

Så kom Kaos for å hilse på, han ble så opptatt av luktene inne her at det tok han veldig lang tid å se at jeg satt med Jen i sofaen. Han var litt ivrig, men grei å snakke til. Jen reagerte ikke noe særlig hverken negativt eller positivt. Hun ble ikke redd han eller overivrig, så det var veldig positivt.
Vi er forsiktige ang de to, mye pga størrelsen, Kaos har veldig lyst til å leke, og bruker labbene litt mye. Det går heldigvis å snakke til han, men han er rask av seg, og det er Jen også. Blir noe enklere når Jen blir litt større, Kaos ble plutselig gigantisk..
Det jeg  var mest spent på var måltidene, men de har gått greit. De har plassene sine med et godt mellomrom i gangen, og en av oss sitter mellom de.
Kaos får litt mat hver gang Jen spiser. Han spiser jo selvsagt mye raskere, og har veldig lyst til å over til Jen, men begge skal ha matro, så han må vente.
Jen har forresten veldig god tid når hun skal spise, det tar lang tid noen ganger, så hun setter seg når hun spiser.. viktig å kose seg med maten 😀

Jeg tok med Kaos på en skogstur i dag, greit å komme seg «fra» litt når man er vant til å være «alene» hele tiden.
Han har ikke ligget på soverommet i det hele tatt i dag.. men nå når jeg sjekket så hadde han lagt seg i sengen sin inne der. Greit å kunne trekke seg tilbake litt 🙂 Jen sover også, i sofaen.. Regner med at det kommer en veldig aktiv periode her litt senere i kveld, om det er likt seg med valp 😀

Fra i morges

dsc01174-800x737

Ser ut som Jen har/får et «morsomt» kjennetegn, skal se om jeg får tatt bilde av det i morgen, det er litt morsomt 😀

Jeg fikk jo med seg en flott valpepakke når vi dro i går, og en fin perm med alt av informasjon og opplysninger. Men vi fikk også med noe annet fint

dsc01192-319x500

Ble litt mørkt bilde, men kanskje det blir et bedre bilde når flasken skal åpnes 😀

Kjenner det skal bli godt å legge seg ikveld, det tar på dette her med å bli «småvalpeforeldre» igjen 😉

2 kommentarer om “Jen, et nytt kapittel

 1. Skjønneste lille jenta! Gleder meg så utrolig til å hilse på henne!
  Godt at det går bra med Jen og Kaos. Alltid litt spennende å se hvordan sånt går. Men utifra bildet på FB, går det veldig bra 🙂
  Godt at det går bra ellers også. Jeg har tenkt mye på hvordan en valp må oppleve det å bli tatt fra mor og søsken, og det må jo være en veldig traumatisk opplevelse. Samtidig viser det hvor tilpasningsdyktige disse hundene er, for det går jo stort sett alltid fint.

  Liker

  1. Vi er litt sammen med de på gulvet enda, siden Kaos kan være litt «voldsom» av seg. Ja de snudde ryggen til hverandre et øyeblikk, Kaos har vært svært ivrig med å lukte og undersøke Jen, og det har gått veldig greit.
   Ja jeg også har tenkt mye på dette med å dra fra alt det kjente, alle søsken og mor, og plutselig alt nytt. Snakker om «sjokk» opplevelse, og derfor synes jeg det er viktig å gjøre overgangen så myk som mulig. Og nå er jo stort sett alle som overtar en valp veldig opptatt av valpens ve og vel også.

   Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..