Sover, spiser og leker

Og så er helgen snart slutt, det gikk fort.. I morgen er det jobb igjen på meg, mens Tore skal feriere litt.
Natten ble nesten en reprise, ikke våken fullt så mange ganger. Sovnet raskere når vi la oss i går kveld også.
Jeg syntes hun sov mye i går, men sikkert ikke så rart etter «alt» som har skjedd fant jeg ut. Og i dag var hun betraktelig mer aktiv, helt til hun sovnet. Hun sov, sov, og sov. Greit at hun var aktiv lenge før hun sovnet, og løp som hun ikke hadde gjort annet, men å sove slik da.. Hun våknet etterhvert, spiste, ut å tisse og sovnet igjen.. regner med at vi får en veldig aktiv periode utpå kvelden igjen, det pleier å være likt seg med valp.

Jen hoppet over et måltid i dag, var ikke aktuelt å spise andre måltidet i det hele tatt. Og siden hun da sov så lenge etterpå, så blir det bare tre måltid. Men bare hun spiser det hun skal så er det ikke så viktig om det er fire eller tre måltider. Vi får se det litt an, kan hende det blir fire noen dager og tre andre dager, til vi kommer inn i en skikkelig rutine.

Vi laget til en «hundeinnhegning» til Jen inne her i dag, fant ut at det var greit at hun hadde et sted hun fikk ligge helt i fred og ro, og litt «trygt» for den som er litt større. Buret på soverommet er bare til natta, så det er ikke noe alternativ. Med et par vegger og noen kompostbinge element å ble det en grei plass.

dsc01259-800x533

Ellers har det jo blitt noen bilder tidligere i dag også 🙂
Var -18 eller noe slik her i morges, og forholdsvis «kaldt» i hele dag. Så det er ikke mange turene ut for å gjøre det nødvendige. Har heldigvis bedret seg i løpet av kvelden, -5 nå. Blir forhåpentligvis noen turer ute her etter helgen nå. Godt å kunne rase av seg litt ute, det blir på en litt annen måte enn inne. Selv om Jen ikke akkurat bremser så mye inne heller.. en periode i dag så var det nesten så jeg lurte på hva hun hadde «tatt».. Og så plutselig var det ZZzzzz!
Kaos er litt avventende, og fremdeles ikke helt sikker på hva «dette» er.. Jen ble veldig opptatt av halen til Kaos en stund i dag, for å ikke snakke om når hun gikk under han og tittet opp.. o_O

Det er morsdag i dag 😀

DSC01184 (800x700).jpg

Guttene var innom noen ganger i løpet av helgen, både i går og i dag. Jen synes de er veldig ok, det går an å bite på de og sove hos de 😀

Bilder ja, her kommer noen, kan ikke si annet enn at rasen (bayersk viltsporhund) er veldig søt som valp 🙂

dsc01210-800x533

Flotte ører 😀 Og her ser man såvidt «kjennetegnet» jeg skrev om sist, en bitteliten hanekam 😀 Jeg håper den blir der 🙂 dsc01216-800x533

dsc01240-800x453

dsc01245-800x534

Litt størrelsesforskjell.. dsc01260-800x533

Så var det dette med å kunne slappe av på en skikkelig måte..

dsc01262-800x546

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..