Innkjøp til valp

Når det kommer en liten valp i hus igjen, så trenger man jo litt forskjellig. Jeg syns jo at det er litt morsomt å planlegge litt med slik, og handler både det som er nødvendig og det som er unødvendig. Vi har jo en del fra før også, men noe er utslitt.. noe er for stort, osv.

dsc01123-313x500To madrasser, en til å ha inne i bur, og en til å ha under.. må jo ha buret opp fra gulvet, og så er det ledig plass ved buret.. Den madrassen får vi jo brukt igjen senere til å ha i hundesengen.
Så var det tepper, har gått hardt på tepper her, så måtte kjøpe noen nye. Dessverre så var det de grønne og blå som var på tilbud 😛 Men kjøpte med et lilla uansett 😉
Hundemat, der tenkte jeg meg ikke så godt om, vi skal ha en valp.. og hun er ikke av en gigantisk rase heller. Jeg tror Kaos får være med å spise litt valpefôr fremover, han synes helt sikkert det er greit med litt blandet fôr. Hvis ikke har jo Jen mat for resten av året.. Kjøpte noen pølser av vom og hundemat sitt valpefôr også.

dsc01125-640x427Jeg antar det blir en del gulvvask fremover, så greit å være forberedt. Jeg blander ut vaskemiddel på sprayflaske selv også.

dsc01130-640x474Slike papirlaken kan være greit å ha under tepper osv. Jeg la over madrassen i buret, og tepper/dyne over der, blir det samme i bilburet. Amanda hadde aldri noen uhell på slike steder, men greit å passe på litt til man ser hvordan det går. Slike papirlaken fra apoteket er oftest billigere enn de fra dyrebutikker.

Jeg kjøpte Canikur fra apotek også, det får vi forhåpentligvis ikke bruk for noen gang, men igjen, man vet ikke.. En slik pakke koster ikke all verden, og kan lagres. Vi har jo ikke noe apotek her, og tar litt tid å få tak i om man plutselig må ha. Regner med at veterinærene har liggende, men ringer ikke de uten at jeg føler det er behov. Og jeg lærte mye om magetrøbbel og valp da Amanda var valp, veldig mye. Blant annet at gulrøtter i mange tilfeller kan fungere minst like godt som Canikur 🙂

dsc01129-333x500Diverse bånd og seler. Kobbelet passer nok best om noen måneder.. feilberegnet litt, der også. Men får tak i noe mer passende. Greit med det man kan vokse inn i 🙂

dsc01127-640x497

Lekekassen 😀 Noen av lekene er for både Kaos og Jen, og noen bare for Jen. De som er bare for henne blir ikke å ta frem når Kaos er her. Det er slike leker som han ødelegger på to sekunder, men en valp forhåpentligvis har litt lenger.
Er litt i tvil om den store tauknuten/knutetauet, om det blir for voldsomt til de, får se det litt an.

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..