Nedtelling

Nå nærmer det seg virkelig helg her snart 😀

Det har som jeg skrev tidligere, blitt kaldt 😦 Var -25 på det kaldeste i natt/morges en gang. Men nå tror jeg at det skal bli litt bedre vær etterhvert. Fra mandag er det meldt om varmegrader, skulle det ikke bli fullt så «varmt», så blir det ihvertfall ikke så kaldt.

Kaos er hjemme hos seg selv nesten hele denne uken, men kommer nå innom hver dag for det. Og fra lørdag skal han være her en stund fremover 🙂
Han koser seg veldig ute her når han kan få være løs å leke, er full fart hele veien så bare flaks han blir med på bilder..

dsc01137-800x533dsc01138-800x533dsc01153-800x533

Har valpesikret litt her siste tiden, og så får vi bare passe litt på. Kan jo hende vi får en valp som ikke finner på noen ting..
Kaos har enda ikke vokst fra å rote i jorda i den store planten min! Kan gå greit i dagevis, ja et par uker, så plutselig er det en haug med jord på gulvet.

Ryggen begynner å bli veldig grei, klarer meg med paracet, noe som jeg tror er veldig greit.. Nå en kveld ble jeg så trøtt når vi skulle se på tv, og jeg sa til Tore «angrer på at jeg ikke la meg for å hvile litt etter jobb». Fatter ikke hvorfor han plutselig så så rart på meg, eller kanskje det var fordi jeg ikke hadde vært på jobb..  Lett å gå litt i surr altså, det har jeg mye erfaring med 😉

Har fått dosen min av «Orange is the new black», nesten tre hele sesonger ble litt mye. Så må se om jeg kan finne noe annet å se på, blir uansett ikke så mye tid å se på fremover.

2 kommentarer om “Nedtelling

  1. Mistenker det ikke blir så mye blogging på deg akkurat denne helgen, men jeg gleder meg masse til å lese og se bilder! Nyt den siste nedtellingen, kjør forsiktig og kos dere en hel masse i helgen! Kommer til å tenke på dere både titt og ofte 😀

    Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..