Litt vær og hund

Selv om vi har hatt mye vær i vinter så har det ikke vært hverken mye snø eller kaldt. Jeg vil jo ikke ha noe av det, men har vel ikke vært så tilfreds med været uansett. Men, det kan dessverre komme både mye snø og kulde enda 😦
Nå går vi inn i en kald periode så jeg (jeg synes det er typisk jeg da, når sola kommer her så blir det kaldt). Leste på nett i dag at «russerkulde er på vei, det kan bli skikkelig kaldt», vi snakker faktisk om at «minusgradene kan bli tosifret» 😯
Vi er i Norge, i februar! Det er ikke uvanlig at det er slik vær mange steder i Norge denne tiden. Tosifret minusgrader er helt normalt, og er uansett (bortsett fra sammen med kuling og verre) ikke «skikkelig kaldt»

Grunnen til at jeg er litt opptatt av dette nå er at Jen bare er en liten valp, og ikke rustet mot kulde osv. men forhåpentligvis blir det ikke slik som da Amanda var valp, da var det kaldt. Men får bare gjøre det beste utav det, og håpe det blir kortvarig om det blir kaldt.

Amanda var jo ingen typisk vinterhund, men det visste hun ikke.. Rasen kommer fra Sør-Afrika, har ikke pels som passer til nordisk klima osv.
Jeg har ikke tall på alle gangene jeg var med Amanda ut for at hun skulle på do, i regnvær. Skulle tro hun ikke ville ut da, eller gjøre seg fort ferdig, men neida. Den som hadde all verdens tid og gikk å snuste og sjekket alt var henne, mens jeg ble våtere og våtere.. Det samme om det var snøvær, helt greit.
På «På denne dag» kom det opp et par bilder fra 2015 i dag, da hadde vi snøvær og vind, og Amanda var ute å lekte seg 😯

boerboel i snøstormIMG_9914 (800x533)boerboel i snøstormIMG_9941 (800x533)

Her var jo Amanda voksen, så da tåler man litt mer. Pluss at hun syntes det var veldig greit å være ute 🙂 Dagen etter senere samme år, så så det slik ut her.

img_9991-800x533

Vi hadde nok snø samme tid i fjor også.
Og nå, nå er det nesten bart her. Bilde fra søndag

dsc01113-640x427

 

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..