Tv-serier

Jeg var jo så spent på den nye serien «Dødens tjern» som begynte i går kveld. Etter få minutter sov jeg på sofaen 😯 Jeg hørte en stemme litt i det fjerne «sover du»? Jeg hadde tenkt å si nei, for da sov jeg ikke lenger.. men regnet med at det var en grunn til at spørsmålet kom, så jeg fant ut at det kanskje var like greit å bare mumle noe.
Jeg gikk nok glipp av litt, men fikk med meg mesteparten. Det var kanskje ikke fullt så spennende og skummelt som jeg trodde, men skal nok se på neste episode også. Ble ingen mareritt av episoden i går 😉

I kveld er det «Fjorden cowboys» igjen, og nå skal jo «alle» se den.. Jeg har sett alle sesongene, pluss en del andre serier som tydeligvis ikke «alle» andre ser på. Kan anbefale bl.a «Pantelånerne i Las Vegas» og «Gullfeber». Først på så satt jeg bare å tittet på litt nå og da fordi andre satt å så på.. Men det var jo mye mer spennende og morsomt enn en del andre serier 😛 Neida, man ser jo selvfølgelig på det som man liker og interesserer seg for, og gullgraving er jo en av mine interesser..

Jeg ser jo på en del av de andre seriene som er populære også, men f.eks «Grey’s Anatomy» har jeg aldri klart å få den helt store interessen for. En del andre serier begynner jeg å se på, og så blir det ikke så interessant lenger.
Vi ser på «Blindspot», enn så lenge.. Jeg blir litt lei om det er en serie som fortsetter og fortsetter, sesong etter sesong.. Er det episoder som avslutter hver gang er det litt annerledes.

Nå har jeg jo litt for god tid å se på, så da blir det litt mer «Orange is the new black», har kommet til sesong 2 🙂

 

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..