Aktiv helg og ukeslutt

I motsetning til forrige helg så ble denne helgen både morsom og aktiv (ihvertfall for noen)
Vi skulle ordne gjerdet rundt her i helgen, og guttene skulle være med. (Jeg får ikke blitt med på så mye slik akkurat nå). Og plutselig fikk vi besøk av eldste barnet med hele familien også, så kan trygt si det ble jobbet i helgen 😀
Jeg dokumenterte litt av det jeg da, bilder nederst i innlegget. Og så laget jeg litt mat nå og da, bl.a burritos i går. I dag ble det diverse kjøtt..

Vi har jo gjerde rundt hele eiendommen, men nederst var det ikke så veldig sikkert med tanke på at det kommer en liten valp her neste helg. Kaos kan ikke være noe særlig løs i hagen pga han hopper.. så nå ble det litt høyere gjerde rundt det hele.
Kaos storkoste seg i dag når det var ferdig, og han kunne løpe løs, og leke. Til å være en såpass voksen hund er han fantastisk leken. I dag fikk han jo oppmerksomheten til alle sammen også, og det var tydeligvis ikke mindre morsomt.
Kaos var ute i hundegården i mange timer i går, merkelig nok så gikk det veldig greit. Hundegården har knapt nok vært brukt i vinter, vil si den har faktisk ikke vært brukt. Men når det blir vår og sommer så blir det nok litt mer hundegård på han.


«Svartsjøen» (tv-serie) begynte torsdag, og den var skummel den 😯 Kommer ikke til å sitte alene å se på den nei. Er spent på fortsettelsen, er igjen syv episoder.
Ellers har denne uken vært irriterende kjedelig.. har ikke hatt så mye valg. Og nå er jeg jo nesten redd for å bevege meg, noe som er veldig «dumt», vet at det hjelper til for å bli bedre. Så får satse på denne uken til å bli mye bedre..
Jeg har jo shoppet litt av forskjellig til Jen skal komme, skal ikke påstå at så veldig mye av det er «må ha» når man skal ha valp.. Noe av det er nødvendig, noe er greit å ha, noe er kjekt å ha, og en del som er fullstendig bortkastet men morsomt 😉 Har også bommet «litt» med noe jeg kjøpte, men Kaos hjelper jo til som vanlig tenker jeg. Skal se om jeg skriver et innlegg om noe av det..
Denne uken som kommer nå kommer til å gå sakte, så greit med alt som får tiden til å gå.

 

dsc01038-640x427

dsc01033-372x500dsc01050-800x533
dsc01056-800x533dsc01060-800x533dsc01069-800x533dsc01077-800x533dsc01072-800x533

 

 

4 kommentarer om “Aktiv helg og ukeslutt

 1. Åh, er det til helgen allerede! Himmel og hav, jeg fikk sommerfugler i magen, jeg nå! Måtte jo inn og titte på litt bilder igjen, og de er jo så bedårende. Og 3,6 kg er mer enn hva Nairo veide da vi hentet han. Så SÅ liten er hun ikke 🙂
  Ser ut som gjerdet blir veldig bra, tenker det blir godt å kunne være trygg på at ingen hund stikker ut på veien eller ned til elva.

  Liker

  1. Ja, en liten uke ❤ Det har faktisk gått greit fort, hehe, det er jo lett å si nå 😛
   Hun blir nok bittelitt tyngre når vi henter, men Amanda var 8 kg.. Men hun var jo kraftig på en helt annen måte enn denne blir. Så størrelsen er forhåpentligvis ikke så veldig liten. Uansett så blir man jo vant til det nokså fort.
   Ja det føles veldig greit at det ble litt tettere nederst på gjerdet, og høyere. Hundene blir uansett ikke å være alene ute, det har jeg lært.

   Liker

 2. Klart det er stor forskjell på 4 og 8 kg, men allikevel er 4 kg ikke bittelite 🙂 Og ja, du blir vant til det fort, og så blir hun stor og du lurer på om hun noensinne har vært så liten som 4 kg 😉
  Nei, greit at de ikke er ute alene, men også greit å slippe å ha de i bånd/langline hele tiden.

  Liker

  1. Nei, og de kan jo faktisk være noenlunde like i størrelse på en måte, selv om det er noen kg mellom.
   Det er veldig greit å kunne ha løs hund i hagen ja, blir noe helt annet med lek osv.
   Var slitsomt for Kaos når Amanda kunne være så mye løs og han ikke. Og de lekte jo fint når de var løse sammen ute, det var nok mest fordi han var raskest 😛

   Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..