Syk, sykere..

Ryggen resulterte i 100 % sykmelding, var bare det som manglet nå liksom. Denne vinteren har vært mildt sagt kjedelig og irriterende med deler av kroppen som ikke vil gjøre som jeg vil.
Nå er ikke smertene i ryggen og det som hører til like intens, kan trekke pusten uten å vri meg.. nyse eller hoste er nødvendigvis ikke så lurt enda. Har smertestillende som virker bra en liten periode, men det viktigste er å prøve å unngå feil bevegelse. De fleste som har hatt slike smerter vet akkurat hva jeg snakker om.
Blir mye tv-titting, tidlig på kvelden.. i går var jeg i seng før ni. Sliten, smerter, «dopet», og bare lei, da var det greit å legge seg å sove.
Litt mer optimistisk nå i kveld, så da går det fremover 🙂


I kveld blir det mer tv! Den nye serien Dødens tjern (nettsiden til serien), begynner, og jeg gleder meg. Hadde aldri turt å vært med på noe slik selv, selv om jeg vet at det ikke er sant. Men tror det blir veldig spennende å se på

Senere i uken begynner Svartsjøen (wikipedia), den kan man se på nettet også, men jeg har ikke kommet så langt enda.. Spørs  om jeg fortsetter med det om serien er bra.

 

4 kommentarer om “Syk, sykere..

 1. God bedring! Når min rygg er på sitt verste, hjelper det litt å gå i ulendt terreng. Er ikke mange meterne jeg klarer om gangen, men det funker ihvertfall akkurat der og da. Og det er helt vidunderlig å slippe smertene litt!
  Jøsses, trodde ikke du kom til å tørre å se på den serien som begynner i kveld! Jeg skal IKKE se på den, for jeg vet jeg vil få mareritt. Så jeg holder meg til MasterChef Australia på TLC 🙂

  Liker

  1. Takk 🙂 Jeg er jo «vant» til at det skjer med ujevne mellomrom, men de to siste gangene nå har vært rett å slett noen intense smerter. Så håper ikke at dette blir en vane!
   Ingenting hjalp denne gangen, men nå er heldigvis det aller verste over.
   Å joo, denne serien gleder jeg meg til 😀 Sjelden eller aldri jeg får mareritt av slik, er spenningen underveis jeg «reagerer» på, men dette må jeg bare se 😀 Da vil det vise seg om jeg angrer og skulle gått for Masterchef jeg også 😉

   Liker

 2. Det er på ingen måte koselig å ha så vondt i ryggen, så du har min største medfølelse! Håper du får rettet deg opp snart!
  Krysser fingrene for at du ikke får mareritt i natt 😉

  Liker

  1. Takk 🙂 Det går seg nok til denne gangen også. Bare så dumt at det blir så «mye» over lang tid.. Men nå bør det bare gå fremover igjen 🙂
   Hehe, får jeg mareritt skal jeg fortelle det 🙂

   Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..