En elendig helg

Dette skulle jo bli en rolig helg, og det ble det jo, men på en litt feil måte.. I går slo ryggen min seg helt vrang, og siden da har den vært helt for j****g!
Minner meg om en episode i vinter før jul, men dette ble litt verre. Trodde det verste skulle være over til i dag, men neida.
Jeg gikk, lå, gikk, satt, gikk, sto, og smertene var like intense uansett. Prøvde alt jeg hadde av smertestillende, kulde, varme, men smertene var like ille. Det skal da hjelpe med bevegelse, men det tviler jeg sterkt på etter denne helgen.
Både i går og i dag kom tanken om å ringe legevakten, men ser liksom ikke hva de kan få gjort. Og etter å ha googlet (jepp, denne gangen også), så ser jeg jo at slike smerter sjelden er farlige. Det hjelper liksom i to sekunder å vite det.. Men, nå regner jeg med at de verste smertene har gitt seg til i morgen tidlig, det kjennes litt bedre ut. Og med tanke på at det ble 3 timer med søvn i natt så regner jeg med at jeg får sove litt bedre til natten. Største faren er at jeg står opp klokken fire.

sove smiley

 

2 kommentarer om “En elendig helg

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..