Fra stor til liten

Jeg nevnte i går at jeg hadde bestilt to seler, ene kom i dag. Og jeg måtte bare hente en av de andre Hurtta selene for å sammenligne.

dsc00969-800x624

Nå er det ikke helt sammenlignbart da, ene selen er voksen størrelse, og andre valpestørrelse, men litt morsomt å se. Jeg visste ikke at Hurtta hadde valpesele (den finnes i to farger, rose eller frost)

Amanda brukte Hurtta selen til jeg kjøpte den andre Allsafe selen. Da ble Hurtta selen lagt til side. Men nå tar jeg vare på stort sett alt av hundeutstyr, i motsetning til før. Så da blir det litt forskjellig.. Jen blir nok ikke å vokse inn i den store selen noengang, men regner med at hun vokser ut av den lille etterhvert 🙂

Det kom noe annet veldig hunderelatert i posten i dag også, så nå blir det lesing på sengen 😀

dsc00980-674x800

 

Nå er jeg i utgangspunktet ikke slik veldig interessert i «denne delen» av hunden, var ihvertfall ikke.. så vi får se 😉 Ettersøk av Magne Klokset skal ihvertfall være en veldig bra bok.

 

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..