Ukeslutt og ukestart

Mandag igjen, og nå er det snart bare to uker til vi henter Jen 😀 Ja ok da, er bare mandag i dag, men uken går jo så fort, har jeg bestemt meg for!
Vi hentet barnebarna fredag, så de var her i helgen, da gikk helgen veldig fort også 🙂 De begynner jo å bli store barnebarna, dette året blir de 4 og 5 år, nesten skummelt hvor fort det går.

Vi hadde skikkelig mildvær og regn forrige uke, så alt av snø forsvant, igjen. Det positive er at det er bart i store deler av skogen også. Men denne vinteren har vært skikkelig irriterende.. Synd man ikke får gjort så mye med det, eller.., det er kanskje like greit.

Kaos kom tilbake i går kveld, og i dag ble han med meg å gikk hjem fra jobb igjen. Lenge siden sist, så det var utrolig mye å oppdatere seg på.. Noen nyheter var så «brennheite» at jeg måtte snakke til han, jeg gidder ikke stå å vente på han ved slike nyheter.

Har sett på en del videoer og bilder av valpene i helgen, første turen ut, første møte med hjorteskinn osv, det er så morsomt 😀 Jeg synes nesten synd i Kaos som skal «erstatte» 10 søsken når Jen kommer hit 😯 Neida, men han får nok sin dose han også, så får vi bare ordne til så han slipper unna når han vil, så det ikke blir for mye. De blir mye sammen fremover, og greit at de får et bra forhold.

 

 

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..