To ganger røyk

Juleferien fortsetter 🙂
Vi merket svært lite til Urd her, var meldt en del nedbør og vind, men tror vi lå i le i forhold til vinden.
Har kommet mye nedbør, regn og snø om hverandre.

På denne dag, er det noe som heter på fb, og der ble jeg minnet på at det i dag er 8 år siden jeg sluttet å røyke. Jeg synes det er så utrolig godt gjort, vil si å slutte var jo ikke så vanskelig, var det å ikke begynne igjen som var vanskelig.
Jeg bryr meg ærlig talt ikke så mye om hva andre gjør, om de røyker eller ikke, men jeg hadde veldig gode grunner til å slutte, så er bare så glad for at jeg er røykfri. Nå er det heller ikke så vanskelig å være røykfri, men med tanke på hvordan det var første årene.. aldri mer!

Middagen i dag var lutefisk.. kan ikke akkurat si at det er en av favorittmiddagene mine, men med lefse, poteter og bacon så smaker det ikke så verst. Og jeg fikk (atter en gang) testet ene røykvarsleren, godt å se at det fungerer. Denne gangen var det egentlig ikke min feil heller..

 

 

2 kommentarer om “To ganger røyk

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..