Kaos i jula

I går ble en veldig fin dag 😀 Etter jeg laget kabaret så hadde jeg ikke så mye å gjøre.. Tore lager som vanlig middagen julekvelden

Så jeg fant ut at jeg skulle ta med Kaos på en liten tur, men det gikk så greit alt oppi skogen, så vi var oppi der litt over 1 1/2 time 🙂 Kaos koste seg, jeg også.

dsc_0005-5-800x450

dsc_0009-2-450x800

dsc_0010-5-800x450

Det er så herlig å bo på et slik sted med slike områder rundt seg 🙂

Vi ble ute lenger enn jeg trodde, så etterpå var det rett i dusjen og etterhvert en kjempegod julemiddag 😀

dsc00810-800x533

Viktig med god god drikke til, og denne passet veldig godt til ribbe. Vanligvis drikker jeg julebrus til julemiddagen, men hadde lest litt om denne og andre typer, så tenkte jeg skulle prøve 🙂 dsc00812-800x533

 

Kaos fikk litt snacks mens vi spiste, og han ble så glad at han rullet rundtdsc00813-800x533

 

Senere var det tid for julegaver, og Kaos ble overraskende glad for julegaven o_O  For å si det slik så  glemte han absolutt alt annet, og ga seg ikke før Kroko ble historie..dsc00824-800x533

Ble ikke slik veldig sent i går, og passe sent opp i morges.
Jeg skulle være med å ordne til litt med frokosten, noe som ikke var så lurt.. Jeg startet med å skulle «snu» kabareen. Fant et fat som jeg syntes passet, men så kom jeg til å tenke på råkåfisken, den trengte et fat også, så var å fant et fat til. Og mens jeg sto der å skulle ordne til, så glapp taket i fatet, og det falt ned å knuste seg 😦  Det var selvsagt et av fatene som hørte til serviset vi bruker bare til spesielle anledninger.. Serviset fikk vi av svigermor for over 30 år siden, og vi hadde alle deler til det, til i dag..) Og, om ikke det var nok.. gjett hva fatet falt ned på? Jo, det andre fatet.. som selvsagt også ble knust 😦 😦   Makan til uflaks da!
Men, får være glad vi har hatt det så lenge, så får jeg se om jeg finner et par hvite klassiske fat etterhvert.
Senere i dag når jeg skulle legge opp noen kaker på et kakefat, så havnet en stor del av pepperkakene på gulvet.. Så nå har jeg satt meg ned, og tror ikke jeg skal gjøre så mye mer i dag 😛

 

2 kommentarer om “Kaos i jula

 1. Skikkelig julestemning ute hos dere jo!
  *ler* Kaos er også en ødelegger, ja 😉 Jeg gidder ikke kjøpe sånt til Nairo lenger, han ødelegger de i løpet av null tid. Han har noen som han får lov til å leke med under kontrollerte former, og så tar jeg de fra han igjen.
  Æsj, så kjedelig med fatene, sånt er så trøttsomt! Er du helt sikker på at du ikke kan få tak i samme fat, f.eks i noen kjøpe-bytte-selge-gi bort-grupper på FB eller hos noen antikvitetshandlere?

  Liker

  1. Ja det var fint, nå har det vært mildvær.. men er fremdeles hvitt 😀
   Jeg trodde jo han skulle leke litt mer.. 😛 Han har jo andre leker som han har hatt i flere år! Men han hadde det vel morsomt mens han drev på 😀
   Jeg har vært like glad hver gang vi har brukt serviset og hatt alle delen, så det måtte vel bare komme. Går sikkert noen andre deler etterhvert også, så tror ikke jeg skal bruke så mye tid på å lete etter deler 🙂

   Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..