Julebakst

Det var noe jeg hadde tenkt å skrive om, så for meg overskriften også.. men nå kommer jeg bare ikke på hva det var o_O Da var det sikkert veldig interessant og viktig.. Jaja, får bare skrive om alt og ingenting ellers da, som vanlig.

I kveld er det regn og kuldegrader, igjen. Ser det advares mot å kjøre bil om man ikke må. Vinterværet er veldig varierende kan man si. Når jeg var barn var det ikke slik.. ihvertfall ikke som jeg husker. Da var det snø og kuldegrader nesten hele vinteren, var en eller to perioder med mildvær (snømannvær!). Og så mye snø det var, hele tiden.. Om somrene var det alltid sol og varmt, regn kan jeg knapt nok huske at det fantes. Nå skal jeg ikke påstå at det var slik, men er slik jeg husker det 🙂

I dag har jeg bakt, fant igjen en oppskrift jeg ikke har bakt på ca 25 år.. måtte lete litt etter oppskriften, men den dukket opp. Det er sjokolademakroner (kransekakemasse, gul «krem» og sjoladeovertrekk). Og så gode som de ble, denne gangen også 😀  (oppskrift kommer)

dsc00744-800x780

Det blir nok ikke noen syv slag fra meg i år heller, men skal se jeg kommer opp i tre før jula kommer. Haha, jeg så plutselig for meg noe helt annet 😛

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..