En liten forglemmelse

Når man ser ut her nå så skulle man tro det var april, men det er det jo ikke. Til og med etter veien her er det godt som helt bart, veldig greit å gå hjem igjen i dag.

I går laget jeg årets sylte, laget bare en vanlig en og en bitteliten til meg selv, som vanlig. Jeg spiser den vanlige også, men lettvint å lage en uten flesk. Oppskriften jeg bruker er her, veldig god. Er jo denne jeg har laget siste årene, og alltid vært god og vellykket. Tilfeldigvis skulle jeg se etter noe annet ang oppskrifter på sylte, og oppdaget at ingen andre av de jeg så på hadde sylten i vannbad etterpå. Jeg trodde man måtte gjøre det for å «fordele» krydder og gelatin, men tydeligvis ikke. Jeg var fristet til å la være med vannbad i år, bare for å se, men turte ikke. Får se til neste år..
Sylten lå jo i press til i dag, og det er like spennende hvert år, hvordan den ser ut, og det må jo fotograferes, her er resultatet

tomt

 

Noen glemte (igjen) å sjekke om det var minnekort i kamera, men sylten ble bra den 😉

 

4 kommentarer om “En liten forglemmelse

 1. Heidi da! *ler og ler*
  Hvorfor tar du ut minnekortet? Jeg overfører alltid bilder fra kameraet til pc’en med kabel, da er jeg alltid bombesikker på at minnekortet er der jeg trenger det 🙂

  Liker

  1. Tja.. det fulgte sikkert med en kabel eller flere med kamera, men har ingen anelse om hvor det er 😛
   Eneste jeg bruker kabel på er til GPS, og det er det styret med å lete frem kabelen som passer. Jeg husker jeg strevde en del med mobiltlf og kabler for mange år siden, den gangen jeg drev å overførte musikk. Tror det er det som gjør at jeg ikke bruker kabel nå om jeg ikke må.
   men kan jo hende jeg forandrer mening den dagen jeg har glemt minnekortet og tror jeg har tatt «DET» bildet..

   Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..