Krydder i hverdagen

Skulle steke koteletter til middag i dag, og oppdaget at det var tomt for det krydderet vi bruker mest av.. Og  for å gjøre det lettvint tok jeg bare pepperkvernen og pepret litt, og litt til.. Jeg burde nok ha begrenset meg, trøsten er at jeg er glad i sterk mat… Jeg burde kanskje ha valgt en annen saus enn peppersauen jeg hadde til, men det ble jo ikke så verst.

Kaos er jo så glad i å si fra når det kommer noen til oss, eller andre.. Sjelden eller aldri jeg ser eter hva det er, merker fort om det er til oss det er besøk. Men i dag ble det så utrolig til bråk på han, tydelig at det foregikk noe ute her som han ikke likte, han sto i yttergangen og sa høylydt fra. Jeg gikk på kjøkkenet for å se om jeg så noe spesielt, og joda. Der, ute ved innkjørselen vår sto en stor bil, og det var en som tok søppelsekken vår 😯 Ikke rart Kaos reagerte, Amanda likte heller ikke at de tok søplet vårt. Merkelig det der, jeg ser helst jeg blir kvitt det.
Senere på dagen begynte Kaos igjen, denne gangen trengte jeg ikke gå å sjekke, hørte isbilen her jeg satt i stuen. Kanskje Kaos prøvde å si de skulle komme inn..
Jeg har fremdeles bilde og tekst med «advarsel» ute ved døren, og den fungerer bra den. Når folk ringer på så «starter» Kaos, flere ganger jeg har gått ut å sett at det ikke er folk oppe ved døren, de har gått ned trappen, slik bare for å være sikker..  For å ikke snakke om «dørselgere» og lignende.. om det er noen i området her så er det ikke så ofte jeg ser eller hører noe om det.

 

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..