Fargerik fredag

Jeg er lei av hele Black Friday, tror jeg.. har ikke tall på alle sms og mailer som har kommet denne uken, det ene tilbudet bedre enn det andre. Jeg har stort sett slettet fortløpende..
Og med tanke på hva som er skrevet om mye av «tilbudene» og også vært på tv, kan leses om her (vg), her (dinside) og her (tv2), så er jeg blitt veldig tvilende til mye av dette. Joda, jeg vet at det er noen utrolig bra tilbud imellom alt det andre, men det er jammen lett å betale «for mye» når man se hvordan det fungerer. Tror man bør være veldig bevist når man skal gjøre et veldig godt kjøp, ihvertfall på varer som koster litt.

Har jo handlet litt, noe lilla.. noe svart.. og noe flerfarget.. for ikke å glemme at jeg logget meg inn på en nettbutikk i går kveld, og sende inn en bestilling på en del hundrelapper. De har black friday tilbud i dag de også, blant annet på det jeg hadde bestilt, og de tilbudene var reelle! Det har vel lært meg at å shoppe noe torsdagen før black friday ikke er så lurt.. Men på den andre side så vet jeg jo ikke om de hadde igjen av det jeg bestilte i går kveld, det gadd jeg ikke sjekke..

En annen ting jeg har bestilt og fikk tidligere denne uken er den «vanlige» almanakken min, jeg liker disse så godt, de har flere størrelser, og man får de veldig personlige om man vil.

dsc00649-704x800

 

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..