Kaos leser avisene

Vi tok en av våre faste turer etter jobb i dag, med Kaos.. Jeg «tar tiden» når vi går den turen, litt morsomt å sammenligne fra gang til gang. I dag regnet jeg med at vi skulle gå bra fort side Kaos var med, han er ikke den som rusler en tur. Vel, kan ikke huske sist vi brukte så lang tid, Kaos hadde det som jeg trodde, veldig travelt.. med å «lese avisene». Var tydelig at det var mange aviser å lese ettersom han hadde vært borte lenge, jeg gikk forbi Kaos mange ganger, og måtte vente på han rett som det var.
Nå går vi jo for alle sin del, så da får det bare bli slik en gang eller to, det viktigste er at vi koser oss på tur.

Ble innedag på Kaos i dag, såpass sent på høsten at det er greit å ha han inne når vi er på jobb. Minuset er at han trenger litt lufting om morgenen før vi drar, så da er det på med hodelykt og luftetur tidlig på morgenen.

Nå har han fått lest aviser, gått tur, spist og drukket, så nå forsvant han på soverommet vårt, der gitteret er på plass igjen, på sengen vår.. Rart hvor mange rare vaner og unoter hunder kan ha, noen ting er bare å gi opp, enten for oss, eller for hunden. I dette tilfellet vet jeg ikke hvem som ga opp..

dsc00430-800x524

 

2 kommentarer om “Kaos leser avisene

    1. Jeg synes det er veldig koselig med slike turer, men Kaos har det som oftest litt for travelt, han leser bare overskriftene til vanlig tror jeg.
      Ellers så er det utrolig til treningstur med Kaos 💨

      Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..