Litt oppmerksomhet takk

Det blir en del Kaos om dagene.. koselig Kaos 😀
Så lenge han får mat og drikke, jevnlige turer, og mye selskap er han stort sett fornøyd. Det er veldig greit og enkelt med slike hunder. Men.. noen ganger er det jo greit med litt ekstra oppmerksomhet også, og Kaos gjør ikke alltid så mye av seg for å få oppmerksomhet, han er der bare liksom

dsc00506-800x520

Han sier ikke noe, bare er der.. og blikket hans er jo ganske så morsomt når man «endelig» får øye på han.
Noen ganger håper han nok at vi ikke får øye på han.. men han bør nok lære seg å tygge litt mer forsiktig om han skal spise maten han «finner» på kjøkkenbenken uten at jeg merker det.
Nå er det ikke mye mat han har «funnet» slik, men det er nok i hovedsak fordi vi er oppmerksom på det, ikke fordi han vet at det er galt å finne mat på den måten der, mat er mat..
I ettermiddag kjente jeg «noe» på foten min.. jeg tok inn skjermen på datamaskinen min, og der sto det en hund gitt

dsc_0001-5-800x529

4 kommentarer om “Litt oppmerksomhet takk

 1. Awww ❤
  Nairo setter seg gjerne halvveis bak meg når jeg sitter her ved pc'en. Han sier ikke noe, gjør ingenting, bar sitter der. Jeg hører selvsagt at han er der, og da blir jeg sittende og le for meg selv og vente på hvor tålmodig han er før han prøver å gjøre meg oppmerksom på at han er der. Som regel knekker jeg sammen før han blir utålmodig, han er jo så søt der han sitter 🙂

  Liker

  1. Litt morsomt med mange av disse småtingene med hunder, og hvor forskjellige de kan være.
   Kaos kan bruke snuten og «dytte» forsiktig noen ganger også, men oftest står han der bare, eller legger hodet sitt på føttene våre. Amanda skal jeg ikke påstå var så forsiktig, hun dyttet skikkelig med hele hodet sitt, og man burde ikke sitte med noe man var redd for i hendene når det skjedde.. og fikk hun ikke respons første gangen.. 😛

   Liker

 2. Nairo er nok litt lik Kaos der (spisshund-nykker kanskje?), for han kan også dytte, men stort sett bare forsiktig.
  *ler og ler* Synes jeg ser resultatet hvis du satt med en kopp te og pc’en og hun kom og dro det trikset 😀

  Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..