Kaos, og obs varsel

Da er det snart kveld, og da blir det Kaos igjen 😀 Er jo bare to uker siden sist, men blir morsomt å se han når han kommer tilbake. Siden han har vært på elgjakt så lenge så regner jeg med at han trenger ro og hvile noen uker.. Neida, det blir som før, turer, kos og ingenting.

Så at det var sendt ut OBS varsel for flere fylker nå, og jeg tenkte oj! Men så gikk jeg inn å leste litt mer, og ble en smule forvirret.. Vi er jo i slutten av oktober, og det er vel ikke så unormalt hverken med snø (nedbør), kuldegrader og vind. Høstværet er ofte veldig ustabilt (som ellers).

Høst ja, det er jo egentlig snart vinter. Jeg er bra sikker jeg så to-tre snøkorn i luften i dag, så da var det å ta en ekstra runde ute for å rydde inn de siste tingene. Heldigvis var det ikke så mye som var igjen.
Mystery er ferdig ryddet, har vel brukt et par uker på det.. rart hvor mye man pakker ut i den bilen i løpet av våren/sommeren. Jeg synes det er greit å ha både plass og last til det man vil ha med. Det kjedelige er å ha det inn i huset igjen og lagre det.
Mange bruker jo bobilen hele året, det kunne vi gjort også, men jeg synes ikke så mye om det.. Synes vår, sommer og høst er beste bobilsesongen, og så har man jo noe å glede seg til også, hente ut igjen bobilen til våren 🙂

Nå er det snart på tide å finne fram sursildboksen, den er vel egentlig ikke ferdig før i morgen.. men jeg klarer aldri å vente lenge nok.

 

 

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..