Hva jeg vil ha

For et par år siden eller noe slik, kom det noe som het superfries fra maarud. Det ble min absolutte favoritt av snacks, og det burde da ikke ha kommet som noen overraskelse at det forsvant.. Det finnes noe lignende (french fries), men det er ikke det samme, ikke i det hele tatt!
Etter det forsvant fra butikkene her så kom jeg over et sted i Stryn som hadde det, og jeg kjøpte noen poser..
Jeg skrev en mail til maarud i fjor sommer, da var det fremdeles i utvalget deres, men butikkene her tok det tydeligvis ikke inn. Sikkert noe med hvilket vareutvalg de forskjellige kjeder har.
Jeg har kikket rundt i nesten alle butikker og bensinstasjoner vi har vært i, rundt omkring i landet. Man vet jo ikke, plutselig kunne noen ha liggende noen poser.. men har blitt skuffet hver gang.
Nå når vi var på Vestlandet sist så var vi jo innom både bensinstasjoner og butikker, og jeg kikket som vanlig rundt meg.. og plutselig så jeg noe jeg dro kjensel på 😀
Jeg tok et par pakker, men tenkte meg om og tok en til, en til.. altså, hvem vet når jeg kommer et sted de har slik igjen.. Nå var det litt annerledes pakker (ja ok da, jeg har sjekket, og innrømmet at det er en bitteliten forskjell på pakkene) men innholdet var like godt. Man snakke om favnen full..

potetfries

dsc_0012-2-800x479

Jeg burde jo hatt bilde av hvordan innholdet ser ut også, men problemet er at jeg har spist opp alle pakkene.. det er jo lenge siden vi var på Vestlandet 🙄

Jeg trodde at det var helt den samme pakken som tidligere, men så var det noen som kunne fortelle meg at det var litt nytt design på pakkene. Jeg fikk et lite håp, og gikk inn på maarud sine sider, og fant produktet der. Fant etterhvert ut at det var nærmest en relansering av superfries, nå heter den potetfries

Da var det jo bare å sjekke butikkene her da. Og som sagt så gjort.. jeg har sjekket, flere ganger.. til slutt så spurte jeg om de fikk inn produktet, og må innrømme at det ikke ser lovende ut. Så mye for relansering om ikke butikkene får det inn 😦
Får sjekke butikker andre steder, igjen. Hvem vet, plutselig har jeg helle med meg og får kjøpt noen pakker før det forsvinner igjen.. Spørs om det må bli flere turer til Vestlandet.

4 kommentarer om “Hva jeg vil ha

 1. Det er altså SÅ frustrerende når noe man liker ikke lenger blir tatt inn i butikkene eller går ut av produksjon! Jeg kommer aldri til å tilgi Lipton for å slutte å produsere den rene appelsin-teen, selv om de erstattet den med en god variant som het Bangalore Palace. Så sluttet de jaggu å produsere den også!
  Problemet ligger vel kanskje ikke så mye i at produsentene vil fornye seg, men mer i at salgstallene ikke er høye nok. Så neste gang jeg finner noe jeg liker veldig godt, og det ikke er et ferskvareprodukt, skal jeg jaggu gjør som du og hamstre 🙂

  Liker

  1. Jeg burde være vant til det, så mye av hva jeg liker forsvinner 😦 Hadde man enda vist om det før det blir borte, men plutselig er det bare borte.
   Husker du nevnte den teen en gang ja 🙂 Er nok noe med hva som selger, men her sluttet de å selge superfries lenge før maarud sluttet med det, så da hjelper det liksom ikke så mye når man ikke får tak i det.

   Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..