Cache på fjellet

Vi snakket om å ta en fjelltur etter en cache denne helgen. I går ble det ikke noe av, og jeg hadde ikke tenkt tanken om  noen tur i dag, det hadde Tore.. Så vi dro avsted i ti-tiden, og oppover bar det. Cachen heter Flækøyhøe og er  GC3PPTN

Det var litt småkaldt på tur opp, og på toppen var det en isende kald vind, rett å slett utrivelig. Vi kunne nok valgt en bedre dag å på tur, men det er så godt å komme ned og hjem igjen etter en slik tur.
Jeg synes forøvrig turen opp der var bratt! Og når det er bratt oppover, er det også bratt nedover.. jeg klarte selvsagt å gli på noe løv, så strakk ene foten litt, men tror det gikk bra.. den ble nå med nedover igjen.
Når vi var godt på tur nedover møtte vi en sprek dame i sytti-årene, på tur opp.. og jeg synes turen er tung 🙂
Jeg skulle ta noen flere bilder oppe der, men det ble så iskaldt at jeg orket ikke ta fram kamera, ble noen bilder på tur opp/nesten oppe

 

dsc00498-800x533

dsc00502-800x533

4 kommentarer om “Cache på fjellet

 1. Trodde du hadde tatt denne for lenge siden! Den har jo jeg snakket om helt siden første gang jeg var hos dere, og jeg har nok konkludert med at det blir for bratt for meg. Du får ta en tur til i bedre vær og ta noen bilder, så jeg kan late som jeg har vært der :p

  Liker

  1. Hehe, ja og gjett om vi har snakket om at vi skulle ta den.. men er noe med at den er jo i nærheten, og så er det jo litt bratt opp der.. Så er det noe med at vi ofte prioriterer andre steder å gå når vi går fjellturer hjemme her, denne blir liksom på «feil» fjell.. er fantastisk utsikt fra oppe der. Første gang (og eneste før i dag) var nå jeg gikk på barneskolen, så er en stund siden, har ikke blitt mindre bratt heller 😛
   Tviler sterkt på at jeg går opp dit igjen første ti årene.. men kan anbefale turen og cachen 😀

   Liker

 2. Jeg har prøvd å spare på noen av de nærmeste her, i tilfelle jeg trenger å ta en cache en dag, men de er jo av typen Pet i gran, ikke matboks på et fjell med en ekstremt bratt stigning 😉
  Nei, jeg har ingen planer om å prøve meg på den, er andre måter å få fin utsikt på oppe hos dere 😉

  Liker

  1. Man bør ha noen lit enklere å komme til i slike situasjoner ja.
   Oppe der vi var i dag går både små barn og godt voksne damer (altså, litt mer voksne enn meg..) så turen er nok ikke slik veldig tung, men jeg kjenner den på tur opp ja, puh!
   Ja vi har mange flotte steder med fantastisk utsikt her, som ikke er fullt så tunge å komme til 🙂

   Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..