Kalde føtter, og spøkelse?

For noen år siden gikk det en serie på nrk som het «Kalde føtter«, jeg hadde glemt hele serien, helt til nå.. Nå er fortsettelsen her, og den ser bra ut 🙂 (Den startet opp forrige uke, men jeg fikk ikke sett den før nå i kveld)
Merkelig nok har de fleste av de som er med i serien forandret seg en del.. men likevel var de like seg, og jeg kom rett inn i serien igjen.
Jeg har gått lei av flere av de mest sette seriene nå i høst, litt for mange intriger i en del av de. Til og med  71 grader nord har forandret seg synes jeg, ikke til det positive.

Så var det dette med spøkelse, jeg lurer nesten litt seriøst på om det er noe hjemme her.. jeg skrev om et speil vi har hjemme her på fb for litt siden, da fikk jeg et humoristisk innlegg på veggen min noe senere. Må se om jeg får delt den her

Akkurat denne er så morsom at jeg har sett den en del ganger, men det var ikke det jeg skulle skrive om her, det er en annen litt merkelig episode.. Jeg var så heldig at en vennlig sjel så innlegget mitt fra i helgen, og kjøpte med noen pakker med potetfries til meg, fra Vestlandet.. Jeg ble jo overlykkelig, og tenkte jeg skulle gjemme pakkene til noen helger. Men det er jo en stund siden siste pakken forsvant fra her, så jeg måte bare åpne litt for å smake på noen få 😉
Det som nesten var litt nifst var at noe senere når jeg skulle rydde opp litt så var pakken nesten tom 😯 Da har det altså vært «noen» her og spist opp nesten en hel pakke for meg. Det er forresten ikke første gang det bare forsvinne slik her, plutselig er det bare tomt o_O

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..