Snart jul..

Helg, og snart jul..
Julemagasinene har vært på plass i hyllene i 2-3 uker allerede

dsc_0001-4-800x351

Og denne uken kom julebrusen.. mangler bare julemarsipan 😀
Det blir jo det samme hvert år, snakke om at det blir tidligere og tidligere hvert år, om det er sant vet jeg ikke, tror det er lenge siden alle butikker ventet til desember..
Butikkene følger jo bare hva folk vil ha, hadde de ikke solgt.. Må innrømme at det ble kjøpt et par julebrus flasker i dag, det er jo helg og snart jul..
Jeg drikker ikke mye julebrus før jul, men det kan være lurt å kjøpe den.. den beste julebrusen blir jo utsolgt før jul.

Noen ting jeg ikke «tuller» med ang før jul er maten! Noen ting er til jul, punktum. Jeg kan spise «julemat» andre steder før jul, men ikke hjemme. Julelunsjen 1. dag jul er bare helt fantastisk, med rester resten av jula 😀

I år er jula veldig kort, og er vel nesten bare vanlige arbeidsdager i romjula. Jeg liker tiden før jul og jula, men etter nyttår kan jeg knapt nok vente med å rydde bort.. så tror jeg kommer til å starte litt tidligere med julepynting og slik.. men ikke i november.
I fjor ble det ikke den førjulstiden jeg vanligvis koser meg med. Ikke bare pga alt med Amanda, men andre ting, så i år skal jeg kose meg i førjulstiden, og gleder meg skikkelig til desember.

Nå skal jeg finne flasken med julebobler.. og nyte kvelden i sofaen 🙂

 

 

2 kommentarer om “Snart jul..

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..