Og så var det ingen

Dag tre av uken, og vi har gått tur to av de 🙂 Skal ikke skryte på meg at vi har gått så langt, men vi har gått fort.. det kjenner man når man må stoppe for å få igjen pusten.
Jeg har syklet hjem fra jobb to av dagene, det er ikke mer enn 5 km, men det er jo bedre enn ingenting. Regner med at Kaos er i toppform når han kommer i hjem, så da er det bare å fortsette, kan jo ikke la han løpe ifra 🙂

Og så var det ingen.. (and then there were none) Jeg har alltid likt å lese, og allerede som barn leste jeg en del krim. Agatha Christie tror jeg var en av de første krimforfatterne jeg husker, tror jeg hadde lest de fleste av bøkene hennes før jeg var ferdig med barneskolen.. En av bøkene som festet seg mest var «Ti små negerbarn», den var utrolig spennende. Jeg leste den igjen som voksen også, og den var like bra da. jeg er også 99 % sikker på at jeg har sett en film, basert på boken. Når vi nå i kveld satte oss for å se på en påskekrim fra påsken så oppdaget jeg at det var en nyinnspilling fra 2015. Den er spennende!
Bli nesten som «Sagaen om Isfolket» av Margit Sandemo, har lest bøkene noen ganger, og like bra hver gang.

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..