Mobil, vann og event

Hurra, mobilen min er plutselig på tur hjem, det gikk plutselig veldig raskt. Får jeg den tilbake den dagen det står, så tok det akkurat en uke, og det er helt grei tid.
Skal bli godt å slippe å være redd for hvem som ringer.. tar seg ikke så godt ut å si «hæ» i ett sett, eller å gjette seg til hva som blir sagt, det kan det bli interessante samtaler av.

Hadde en interessant dag på jobben i dag, når jeg kom på jobb så var det en plakat på døren, vannet ble borte klokken åtte.. jeg fikk det litt travelt en stund, første (og eneste) vaskemaskinen jeg rakk ble ferdig to min på åtte. UVB renhold fikk plutselig en ny mening når det ikke var vann (UVB-Uten Vann i Bøtte). Det gikk greit.. men skal bli godt å komme tilbake til vann på jobb i morgen. Må si det er lettvint med vann fra en kran.

Det har kommet «oppdateringer» på eventene vi skal i helgen, og jeg gleder meg, GC6M7V1 og GC6MG8C. Det er Cito på søndag, men er noen mil hjem, så tror ikke vi tar oss tid til det, dessverre.

Nå er det MasterChef på tv 🙂

 

4 kommentarer om “Mobil, vann og event

 1. En vaktmester på skolen var truende til å ta fra oss vannet i morges pga en liten lekkasje i en kran. Da sa jeg umiddelbart ifra at lekkasjen kunne bare være der frem til høstferien hvis han ikke klarte det uten å ta vannet til hele skolen, og flinke vaktmesteren klarte å skru av vannet til bare den ene vasken! 😀
  God tur på event, kos dere og nyt helgen!

  Liker

  1. Blir et veldig spesielt år, eller 1 1/2 år.. på jobb, de har akkurat begynt å bygge/bygge på skolen. Skal bli 1-10 skole, mot bare ungdomsskole nå. Vi har to barneskoler og en ungdomsskole i bygda, og det skal bli en skole. Blir helt sikkert bra når de blir ferdige, men blir nok en del «utfordringer» underveis.
   På den gamle skolen jeg jobbet var det lekkasjer «stadig» vekk.. En gang, siste dag før en ferie så sto jeg å snakket med renholdslederen inne på et rom, og så hørte vi så rar en lyd.. etterhvert ble den så merkbar at vi begynte å lete, og på et annet rom var det vått, veldig vått! Slik flaks at vi oppdaget det, bare tilfeldig at vi var akkurat der.
   Takk, det skal vi helt sikkert 😀

   Liker

 2. Oi, så spennende! Da legger de ned den nærmest dere?
  Ja, så lenge de skal bygge på og ikke bygge helt nytt, blir det nok en del utfordringer underveis. Men det er utrolig hva man klarer å leve med når man vet at det blir bra til slutt. Det er jo planer om en ny sentrumsskole her i by’n også, vi har jo min barneskole og en ungdomsskole i sentrum, og begge bygningene forfaller. Men siden kommunen er på Robek-lista, tar det nok vinter og votter før det eventuelt blir noen realistiske planer, selv om det allerede er tegninger på bordet.
  Vann er noe herk, altså! Fint at dere oppdaget det! Kjelleren på barneskolen hadde en haug med centimeter vann ikke lenge etter at jeg begynt å jobbe der. Selvsagt midt i helgen.

  Liker

  1. Ja de legger ned den nærmeste oss, og den lengst fra oss. Har vært en del diskusjoner, mildt sagt.. men nå ble det nå 1-10 skole.
   Ungdomsskolen ble rehabilitert for få år siden, og nå er det «på’n igjen». Men da blir jo alt flott når det er ferdig, og forhåpentligvis veldig funksjonelt og bra 🙂
   Tegninger har det vært en del av her også, og det er stor forskjell fra første til nå kan man si.
   Barneskolen nærmest oss tror jeg faktisk er over 60 år.. så den begynner å bli litt gammel. Men den har sjarm og er jo «min» skole, men ser jo at den ikke er brukbar slik den er i dag.
   Rart hva som pleier å skje når det er helg, ferier og slik..

   Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..