Mer vann

Jeg skrev om litt vann i går, rettere sagt mangel på vann, i dag er en ny dag.. ☔💧☔

Det første jeg sjekket når jeg kom på jobb var om det var vann, og det var det, jeg skulle bare visst.. 😱

Så begynte jeg å jobbe, og etterhvert syntes jeg at jeg hørte en lyd som ikke passet.. Slike lyder bør man sjekke, når jeg kom lenger bortover korridoren så så jeg gjennom noen vinduer inn på et rom, og der var det vann, mye vann.. Jeg fikk låst opp, skrudd av vannet.. og hentet maskiner for å begynne å ta opp vannet. Jeg brukte 1 1/2 time for å få tatt opp alt, og selvsagt var det mest vann der det var vanskeligst å komme til med maskiner, skulle bare mangle.. 

For mye eller for lite, en mellomting er bra konkluderte jeg med når jeg gikk der.

Nå er vi på veien igjen, og været ser så langt bra ut. Så det var meldt mye regn i ettermiddag, flaks at vi ikke kommer før etterpå. Vi har stort sett tre raske stopp etter hverandre når vi kjører på tur med bobilen, felleskjøpet for å bytte gassflaske, europris for å kjøpe smågodt, og vinmonopolet for å kjøpe en vinflaske, eller to.. I dag så ble det stopp på en av tre.. 

Flott på fjellet denne årstiden 

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..