4G og 50 øre

Da kom Mystery hjem igjen, den klarte seg mye bedre enn personbilen.. Service og kontroll er alltid spennende.
Nå har jeg hengt ut mattene til lufting, redd opp sengen (kastet et pledd over dynen), og støvsuget.
Da er det igjen å fylle opp med vann, litt mat og drikke, klær og diverse.. i morgen, så reiser vi fredag etter jobb.

Jeg måtte jo ta ibruk min forrige mobil, og nå gleder jeg meg til jeg får igjen den som ble innsendt til rep. Oppdaget at den gamle ikke klarer å samarbeide med fitbit armbåndet mitt! Og jeg som har vært så utrolig sprek siste tiden.. Har jo appen på mobilen, men den fungerer ikke.
Mobilen støtter heller ikke 4G, fantastisk.. Rart hva man venner seg til med alt av teknologi, jeg husker da vi måtte kjøre 3-4 mil for i det hele tatt å kunne bruke mobiltelefonen, haha. Mobilen var en motorola som var en halvmeter tykk.. Joda jeg vet om disse mobiltlf som var før, men dette var etter de begynte å koste 50 øre liksom, nå finnes ikke engang 50 øre 😆

 

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..