Et lite valg

Vært et par hektiske dager og «lite» søvn (tror vi kom hjem to minutter på elleve i går kveld, gikk bra radig oppover igjen selv om det var mye veiarbeid), så jeg hadde tenkt å flate ut på sofaen når jeg kom hjem fra jobb i ettermiddag. Men når vi kom hjem så skulle Tore gå en tur med Kaos, så da ble jeg med på det isteden 8O, Hvor lurt det valget var vet jeg ikke, men gjorde ihvertfall godt med en 1 1/2 t tur i skogen. Vi hadde fantastisk fint vær på turen, ikke mye høst nei. Men da blir det vel tidlig kveld i kveld..

Var jo et par program jeg hadde lyst til å se på tv i går kveld, men siden vi var borte så tenkte jeg å se på i kveld. Vel, plutselig så jeg hvem som «gikk ut» i 71 grader nord når jeg surfet på nettet 😦 Da ble det plutselig ikke like spennende å se på, jeg burde visst bedre! Slik er så irriterende, men skal se på første og andre del av MasterChef Norge, siden de sender begge episodene etter hverandre.

dsc00360-800x534

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..