Et lite valg

Vært et par hektiske dager og «lite» søvn (tror vi kom hjem to minutter på elleve i går kveld, gikk bra radig oppover igjen selv om det var mye veiarbeid), så jeg hadde tenkt å flate ut på sofaen når jeg kom hjem fra jobb i ettermiddag. Men når vi kom hjem så skulle Tore gå en tur med Kaos, så da ble jeg med på det isteden 8O, Hvor lurt det valget var vet jeg ikke, men gjorde ihvertfall godt med en 1 1/2 t tur i skogen. Vi hadde fantastisk fint vær på turen, ikke mye høst nei. Men da blir det vel tidlig kveld i kveld..

Var jo et par program jeg hadde lyst til å se på tv i går kveld, men siden vi var borte så tenkte jeg å se på i kveld. Vel, plutselig så jeg hvem som «gikk ut» i 71 grader nord når jeg surfet på nettet 😦 Da ble det plutselig ikke like spennende å se på, jeg burde visst bedre! Slik er så irriterende, men skal se på første og andre del av MasterChef Norge, siden de sender begge episodene etter hverandre.

dsc00360-800x534

About the Author

Posted by

Kategorier:

Hverdagsblogg

Add a Response

Your name, email address, and comment are required. We will not publish your email.

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

The following HTML tags can be used in the comment field: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggers like this: