En fiskehistorie..

Vi var en rask tur på fjellet i ettermiddag, for å fiske.
Vi har vært der flere ganger før, så vet det er fin fisk der, og fint å gå for å fiske.

Nå passet jeg på å gå først slik at jeg fikk sikret meg beste fiskeplassen, slik er viktig. Jeg fikk til å med kastet mange kast før Tore kom etter.. Jeg så at han gikk litt bortenfor der jeg sto.

DSC00336 (800x533)
Vannet var kjempefint, klart og tydelig, og så fin bunn!

DSC00335 (800x672)

Hadde det vært sommer og varmt hadde det vært fantastisk å vasse der.

Vel, tilbake til fiskingen, jeg kastet «mange» kast, uten å se en eneste fisk (bortsett fra sluken min, den er jo fin nok). Men så, når jeg drev å sveivet inn så oppdaget jeg plutselig den digre fisken! Og den kom etter sluken min 😯 Altså, det får da være måte på, jeg sveivet febrilsk det jeg kunne, ikke tale om at den fisken skulle få ta sluken min nei! Og bare en halvmeter fra land dro jeg sluken rett opp foran nesen på fisken, som da bare måtte snu. Jeg turte ikke kaste mer heller, i tilfelle den kom tilbake..

DSC00340 (800x533)

About the Author

Posted by

Kategorier:

Hverdagsblogg

2 kommentarer

Add a Response

Your name, email address, and comment are required. We will not publish your email.

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

The following HTML tags can be used in the comment field: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggers like this: