En fiskehistorie..

Vi var en rask tur på fjellet i ettermiddag, for å fiske.
Vi har vært der flere ganger før, så vet det er fin fisk der, og fint å gå for å fiske.

Nå passet jeg på å gå først slik at jeg fikk sikret meg beste fiskeplassen, slik er viktig. Jeg fikk til å med kastet mange kast før Tore kom etter.. Jeg så at han gikk litt bortenfor der jeg sto.

DSC00336 (800x533)
Vannet var kjempefint, klart og tydelig, og så fin bunn!

DSC00335 (800x672)

Hadde det vært sommer og varmt hadde det vært fantastisk å vasse der.

Vel, tilbake til fiskingen, jeg kastet «mange» kast, uten å se en eneste fisk (bortsett fra sluken min, den er jo fin nok). Men så, når jeg drev å sveivet inn så oppdaget jeg plutselig den digre fisken! Og den kom etter sluken min 😯 Altså, det får da være måte på, jeg sveivet febrilsk det jeg kunne, ikke tale om at den fisken skulle få ta sluken min nei! Og bare en halvmeter fra land dro jeg sluken rett opp foran nesen på fisken, som da bare måtte snu. Jeg turte ikke kaste mer heller, i tilfelle den kom tilbake..

DSC00340 (800x533)

2 kommentarer om “En fiskehistorie..

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..