Kommunikasjonsproblemer

Mandag fant mobilen min ut at den skulle være litt vanskelig, men den på etterhvert på bedre tanker.
I går fikk den et tilbakefall, og det ble etterhvert litt slitsomt å ta den når den ringte, siden jeg ikke hørte noe som ble sagt. Da hjalp det ikke at den som ringte meg hørte mine gjentatte «hallo», jeg kunne jo variert lit med å sagt det på forskjellige måter, eller språk..
Når jeg ringte noen så skjedde ikke noe, ingen hørte noen ting, men det kan jo noen ganger være lurt, da slapp jeg ihvertfall ikke være redd for å si noe galt.

Utpå dagen fant jeg ut at noe måtte gjøres, siden jeg måtte ringe ut. Jeg begynte å lete etter den gamle mobilen min, og jeg fant den! 😀 Da var det å ta ut sim kortet fra den «nye» mobilen (den er jo 1 år og 1 uke gammel), og når jeg tok ut kortet så oppdaget jeg størrelsen på det, og husket plutselig historien om da jeg fikk mobilen, og oppdaget at den må ha nano kort, den gamle brukte micro sim kort. Nå ble det omvendt.. og jeg sto da der å så på kortet. Bannet nesten litt.. men så kom jeg på at jeg har jo slik adapter, et sted.. jeg har ihvertfall hatt det. Etter litt leting dukket det opp, og jeg kunne pustet lettet ut. Fikk på plass adapteret med kortet, og prøvde å slå på mobilen. Den var jo selvsagt tom for strøm, så satte den på lading, den forble død. Tenkte den bare fikk stå på lading en stund, sjekket den etter litt, men nei, like død. Ventet litt til, og yes! Da var det bare å vente på såpass mye strøm at jeg fikk begynt å ringt. Det gikk noenlunde greit, men var jo en grunn til at jeg kjøpte ny mobil..  denne her er ikke til å bruke på lange samtaler, lyden er elendig på den, men den er bedre enn ingen.
Må vel få sendt den inn til reparasjon, og håpe den kommer tilbake litt mer brukervennlig.

I dag når vi kom hjem fra jobb så var himmelen mildt sagt mørk over Aursjoen, jeg skulle klippe plen så jeg stresset litt med å komme i gang pga været, var meldt både regn og tordenvær gitt.
Tore og Kaos dro til skogs, jeg syntes det var enklere å klippe plen.. Jeg ble faktisk ferdig såvidt før de kom tilbake, og da var hele plen klippet, og ikke en eneste regndråpe hadde kommet.
Etterpå ble det middag, blomkål med hvit saus, stekt flesk og rundstykker, det var så godt at jeg tenker jeg blir sittende i sofaen en stund.. nå regner det også 😀

DSC00330 (800x393)

 

 

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..