Kaos i skogen

Tok med Kaos på en tur oppi skogen i går. Tenkte vi skulle gå «der, der og der», det gjorde vi ikke.
Vi gikk nå i vei oppover her, etter vi hadde gått en stund hørte jeg sau. Det går sauer i skogen her gjennom hele sommeren, i sommer har jeg stort sett bare hørt de, sjelden sett de. Nå oppdaget jeg plutselig et par sauer også, litt lenger oppe enn oss, og det er jo greit, men så plutselig så jeg noe mørkt etter de! Jeg tenkte bare f**, har sauene med seg kyr! Jeg bryr meg ikke så mye med sauen når jeg går tur med hund (haha.. jeg burde ha viss bedre), men å gå med hund og treffe på kyr, det vil jeg ikke. Da går jeg heller store omveier og prøver å unngå at kyrne ser oss.
Tilbake til denne mørke, heldigvis oppdaget jeg at det var en mørkebrun sau, den var veldig flott også.
Jeg tok med Kaos og gikk andre kanten enn sauene, og vi fortsatte turen oppover etter litt.
Så oppdaget vi sau igjen, og jeg tenkte at det var da veldig dumt at sauen skulle komme igjen der. Vi stoppet opp, og så sto vi der da.. jeg og Kaos (Kaos satte seg forresten), lammet som sto på samme «vei» som oss, visste tydeligvis ikke hva det skulle gjøre, og «mamma sau» sto lenger oppe. Hun var veldig obs på situasjonen så jeg, og siden lammet ikke hadde vett til å gå opp til henne, så kom hun nedover isteden. Hun stilte seg foran lammet og kom mot oss.. Kaos ble jo veldig interessert, og begynte å bjeffe. Sauen begynte da å trampe i bakken til oss.. Det jeg var mest redd for var den brune sauen.. jeg prøvde å se rundt oss for å se om jeg så noen flere, for er jo selvsagt ikke flere enn de tre sauene jeg så litt før.. de hadde ihvertfall samme farge på det de hadde rundt halsen..  Etter litt konkluderte jeg med at den brune ikke var i nærheten, så jeg tok med Kaos og gikk rett nedover fra der vi sto, mens jeg holdt øynene oppe for den trampende sauen.
Det er så vanskelig å gå mange steder i skogen her nå pga det har vært drevet hogst der, og det ligger greiner, kvister, rusk og rask alle steder. Og når man vet hvor fort en hund kan skade seg, og det stygt så er det ikke bare bare å gå der. Det irriterer meg faktisk at det skal se slik ut, og er jo lett å snuble selv også. Jeg liker å gå i skogen og ikke bare etter veien. Mange av de råkene jeg har gått etter før er ødelagt, og noen faste runder er ikke fine å gå lenge heller.
Vel, nok om det nå, jeg og Kaos kom oss lenger nedover før vi gikk bortover igjen. Vi så ikke flere sauer heller, så de sto sikkert på samme sted fornøyd med at de «skremte» oss vekk.
Kaos satt stort sett rolig han, ser ikke på det med sau som noe stort problem når jeg går med han, bortsett fra når sauen kommer imot, eller kommer etter.. Jeg hadde jo et par episoder med Amanda som nesten satte skrekken i meg, der sauene (ja i flertall) løp etter oss. Altså, selve sauen er jeg ikke redd, selv om flere av de i følge sikkert ikke er så enkelt å takle..

Vi fikk oss nå en fin tur etterpå da, når vi kom inn i et område uten rusk og rask, siste biten hjem gikk vi veien nedover.

Nå tror jeg Kaos har oppfattet at det er en sammenheng mellom fotoapparat og godbit..

DSC00327 (754x800)

 

 

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..