Vi er litt kulturelle

Vi skulle egentlig på en bestemt tur i dag, men pga været så ombestemte vi oss, og fant ut vi skulle gå Kulturstigen på Aursjoen isteden.
Været var litt så som så da vi gikk, men turen tar ikke slik veldig lang tid, og været bedret seg underveis.
Tore hadde med fiskestang, men jeg hadde lært (se innlegg fra i går), og hadde ikke med meg noen fiskestang nei. Jeg tok noen bilder underveis isteden 🙂

DSC00341 (800x533) DSC00344 (800x533) DSC00346 (800x533) DSC00347 (800x533) DSC00348 (800x533) DSC00352 (800x533) DSC00353 (800x533)

 

About the Author

Posted by

Kategorier:

Hverdagsblogg

8 kommentarer

Jeg har faktisk hatt årets høstferie i tankene, men jeg tror ikke jeg får det til. Jeg har jo ikke ferie, men har noen feriedager til overs, så tanken var å bruke noen da. Men jeg tror vi får spare det, kanskje til neste år? 🙂

Lik

Jeg har hatt noen avtaler som frem til nå ikke har hatt noen dato, men nå ser det ut som en av de blir onsdagen i høstferien. Kunne ikke dere komme nedover torsdagen? Forutsatt at det er uke 40 dere har ferie da, det er da det er høstferie her nede 🙂

Lik

Er i uke 40 det er høstferie her ja, egentlig rart vi har samme uke, er vant til at «alle andre» har uken før/etter oss, med vinterferien også.
Vet du, jeg skal snakke med Tore om det, så skal jeg komme tilbake til det 😀
Jeg har en time på Curato i morgen kveld, så er litt avhengig av hva som blir resultatet fra der også, og utover høsten.

Lik

Add a Response

Your name, email address, and comment are required. We will not publish your email.

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

The following HTML tags can be used in the comment field: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggers like this: