Kaos på tur

Er bra vær for tiden, og også varmt. I dag skulle det bli veldig bra, så da tok jeg med Kaos på skogstur fra morgenen av.

Det skal være en del hoggorm her, jeg har aldri sett noen, men tar ikke sjanser når jeg har med hund, så fotograferingen ble på et trygt sted..

DSC00233 (800x533)

 

Nye sko!
Jeg hadde så vondt foran på leggene etter en annen tur nedover etter Aursjoveien med Kaos, at jeg kjøpte meg nye sko.. Disse skulle være veldig bra, og det burde de være også.. I dag hadde jeg ikke vondt i leggene i det hele tatt, så de hjalp tydeligvis.
Kaos har ikke like lett for det å sitte rolig mer enn ett sekund.. ikke forstår han dette med godbiter heller. Sannsynligvis er det ikke så fristende i forhold til hva som lukter og skjer rundt han.
Jeg antar at han ikke stopper opp, står rolig og stirrer på elgen som står foran oss og lurer på hva dette er, om vi møter på elg. Amanda hadde det med å stoppe opp noen sekunder for å stirre når vi møtte på dyr som ikke løp.
Men Kaos kommer ikke så veldig langt uansett da, han sitter fast, i meg.. Vil si, jeg bruker «baggen belte». De er bare så fantastisk gode å bruke, og sikkert i forhold til omgivelsene.
DSC00236 (800x533)

 

Det damper av munnen til Kaos.. det sto som en sky rundt han på tur nedover igjen. Skulle tro det var kuldegrader slik det så ut.
DSC00254 (800x533)

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..