Mat, brudekjoler, tv-serier og ny tv kanal

Dagen i dag har gått med til blant annet å se på tv, det er noe jeg ikke gjør så mye. Kan vel ikke akkurat si det er så mye som frister på tv på dagtid, tror jeg.
Har ikke helt oversikten, men fant da noe.. Er en del matprogram, bl.a «masterchef»  fra andre land, og «kjolen som sier ja». Litt lett blanding..
Når jeg så på «kjolen som sier ja» kom jeg plutselig på at jeg faktisk skrev at jeg skulle finne fram bryllupsbilde av oss og legge ut.. Jeg viste jeg hadde en del bilder i et album, men så var det å finne riktig album. Etter en del leting fant jeg det, og bildet er lagt ut, der det skal være..

Ny tv-kanal ja.. den er jo slettes ikke ny, slik virkelig ny.. Jeg visste vi hadde tv-kanalen, men ikke sett på hvilke program som gikk der, før nå i går kveld. Og jeg oppdaget at det var faktisk ett og annet bra der.

Jeg går fort lei av serier, spesielt om de bare fortsetter og fortsetter.. Ser på Quantico, og har vært lei flere ganger.. men så skjer det noe så det blir spennende igjen. Nedturen kom da jeg oppdaget at det er en sesong 2 også.. det vil si at det sannsynligvis ikke blir noen løsning/svar denne sesongen. Det er godt som ensbetydende med at jeg ikke ser på så mye lenger.. Serier som ikke har fortsettelse og fortsettelse er greie. Big Bang Theory er en serie jeg ikke blir lei av, den er bare morsom.

Skulle tro et ble noe veldig kulinarisk til middag i dag, etter jeg har sittet å sett på de lekreste retter, men det ble fiskekaker. Fiskekaker er forøvrig godt, om det er en del fisk i de..

 

6 kommentarer om “Mat, brudekjoler, tv-serier og ny tv kanal

 1. Say Yes to the Dress blir jeg aldri lei, bortsett fra når jeg ser repriser for ørtiende gang.
  MasterChef Australia er den eneste MasterChef’en jeg ikke blir lei, for der liker jeg stort sett alltid alle deltakerne og jeg digger programlederne.
  The Big Bang Theory ser vi på repriser hver eneste kveld, ingen kveld uten!
  Og nå begynner jo Skal vi danse til helgen og 71 grader nord til mandag. Og i morgen begynner en norsk versjon av Fødeavdelingen.
  Menneh…du sett på TV på dagtid? Er alt bra?

  Scrolle…scrolle…scrolle…scrolle…DER VAR DERE!!! Utrolig moro å se! Men jeg tror det er det eneste bildet jeg har sett av dere hvor dere er virkelig ukjente.

  Liker

  1. Ja det programmet om brudekjoler er morsomt, og så mange fantastisk flotte kjoler, og rare, og, og, og.. 😛
   I dag var det masterchef fra Sverige, men vet ikke om det var nytt eller gammelt.. var «innledende runder» tror jeg, der man bestemmer hvem som skal være med.
   Oj, jeg visste ikke at Skal vi danse begynner til helgen, det må jeg også få med meg. Ikke visste jeg at 71 grader ord begynner neste mandag heller, «kommer snart» er hva jeg har fått med meg, og blitt like irritert hver gang for at de ikke har sagt når. Men nå vet jeg det 😀
   Joda, stort sett bra her 🙂
   Ja ikke sant? Man blir jo så forandret når man gifter eg.. og jeg har flere ganger etterpå tenkt at skulle jeg gjort det om igjen så hadde jeg aldri i verden hatt håret mitt slik! Åtti-tallet..
   Men jeg fant igjen en del andre bilder under letingen i dag, ja ikke akkurat fant igjen da, men så på igjen. Mye og mange fine minner, bare så synd at bildene ikke har så bra kvalitet.

   Liker

 2. Hvis jeg noen gang blir rik og skal fornye ekteskapsløftene, skal jeg til Kleinfelt og kjøpe kjole. Være med? 😀
  Jeg er redd jeg kommer til å ha litt delte følelser om årets Skal vi danse, for jeg klarer ikke Alex Rosén. Så jeg får lukke øyner og ører når han er på, og så følge med ellers.
  Jeg sniktitter i programbladet jeg skjønner du, og da får jeg med meg når det starter opp igjen 😉
  Antar en ny runde av MasterChef Australia begynner på TLC over nyttår, de pleier å sende det året etter det har gått i Australia.

  Klart man er ekstra pyntet og stæsjet opp når man gifter seg, man ville jo ikke gått sånn til daglig. Men man synes jo man er veldig fin den dagen, uansett hva man synes etterpå. Og det er det som er viktig!

  Liker

  1. Nå skulle jeg til å skrive et rungende JA, helt til jeg plutselig så for meg hvordan man skal komme seg dit..
   Hehe, kjøpte På Tv forrige uke jeg, med tanke på hva som skulle begynne når, men var ikke så mye nytt, og nå tenkte jeg ikke på det. Og nå slipper jeg 😀

   Jeg ser på litt til og fra på disse masterchef, men vet hva du mener ang Australia 😀

   Ja man pynter seg i forhold til bryllup og store selskap osv, men ser ofte at mange er nesten vanskelig å kjenne igjen etterpå, så det blir nesten «rart», ihvertfall etter så mange år.. Jeg har jo selvsagt ikke forandret meg slik ellers på 30 år… 😛 Hehehe

   Liker

 3. Æsj, med litt vin og noen piller med trekanter på skal vi nok klare å få deg over dammen :p

  Bruk denne tv-guiden: http://www.vg.no/tv-guide/
  Og vil du se programmet for enda lengre frem, går du bare inn på respektive kanal og titter.

  For 30 år siden var jeg 12 år…og jeg håper jeg har forandret meg bittelitt siden da *ler*

  Liker

  1. Det hadde måttet blitt mye vin, og enda vanskeligere å fått meg tilbake igjen 😀

   Spørs om jeg skal titte på den tv-guiden litt ja. Men nå vet jeg jo to av høstens hovedserier 🙂

   Hehe, 30 år er jo litt siden.. men noen ganger føles det nesten som i fjor

   Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..