Litt spenning

Jeg fant tilfeldig en spennende bok denne uken, og kan ikke huske sist jeg har brukt så kort tid på en bok. Litt ut i boken (vel, egentlig nokså langt ut i boken) begynte jeg å ane at det var to «historier». Etterhvert som jeg leste raskere og raskere for å finne ut av slutten, begynte jeg å ane noe.. og joda, det endte som jeg fryktet, ene historien ble ikke avsluttet! Ikke sto det noe som helst om at det kom en bok til, eller at det var fortsettelse heller, men det må det være!
Jeg kommer til å se godt etter hva de neste bøkene som kommer handler om, og ikke minst forfatteren, som jeg ikke husker hva heter.. men kjenner det igjen når jeg ser det.

LB kom med barnebarna i går, hun reiser igjen i dag, og ungene blir igjen her i helgen. Så nå håper jeg været «holder» i helgen 🙂

 

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..