Helgestart

Må innrømme at det fristet utrolig mye å komme med en helt fantastisk overskrift denne gangen, ang hva som døde.. men jeg besinnet meg, og kan røpe at vi har døde bær i hagen, de henger på bærbusken. Da kan man jo bare tenke seg til hvilken overskrift det kunne blitt..

Har vært veldig bra vær i dag, har vært en del ute. I morgen skal det skye litt på, men det gjør ikke så mye bare det ikke regner. Det kan gjøre som i går, begynte å regne i går kveld, og regnet i natt.

Første gangen jeg fikk spørsmål om jeg skulle sitte oppe «i natt» forsto jeg svært lite..(det var i går altså) Jeg forsto jo nokså fort at det var en grunn til det spørsmålet, selv om jeg syntes det hørte rart ut. Når jeg fikk høre hva det var så var mitt svar veldig klart nei..
Jeg hadde ikke engang fått med meg at det hadde kommet så langt. Og å sitte oppe om natten for å se på en semifinalekamp, nei takk! Tviler egentlig på at jeg hadde gjort det om det hadde vært finale også, vil si, jeg er sikker på at jeg ikke hadde gjort det.
Og det verste av alt er at jeg nesten syntes det var litt bra at Norge ikke kom til finalen, hysj..
Blir på samme måte som langrenn når Norge har de tre-fire øverste plassene, det er jo veldig morsomt, men på en annen måte er det liksom ikke så morsomt..

Nå er det å slappe av resten av kvelden så vi er klare for resten av helgen, med en treåring og en fireåring 😀

2 kommentarer om “Helgestart

 1. Hvis det ikke er arbeidsdag dagen etter, sitter jeg gjerne oppe på natta for å se jentene spille håndball, uansett om det er finale eller hva som helst i et mesterskap. Ble ordentlig trist når jeg sto opp til nyhetene i morges. MEN! Vi satser på en bronsemedalje!
  Vi har nok blitt veldig bortskjemt med at jentene har hanket hjem gull både titt og ofte, så skuffelsen blir ekstra stor når de ryker i semien.
  Jeg er enig i at det ikke er spesielt moro å se langrenn hvis vi tar de øverste plassene med god margin. Samtidig synes jeg det er bedre at et renn blir litt kjedelig ved at vi vinner, enn at vi ikke skal vinne. At det kan være ødeleggende for sporten skal jeg ikke si meg uenig i, men det er ingenting som hindrer andre nasjoner i å bruke mye penger og ressurser på å bli like gode.
  God helg, kos deg med barnebarna 🙂

  Liker

  1. Bronse er bra 😀
   En av grunnene til at jeg synes det er veldig greit å tape på noe slik og andre ting er ofte at noen dominerer i toppen, eller at alle tror det er bare å gå inn å vinne. Jeg tror det er veldig bra for sporten, uansett hvilken sport det er at det kommer en og annen «smell» og tap. Og da blir det jo bare ekstra spennende neste gang igjen også 🙂
   Takk, og god helg til dere også 🙂

   Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..