Skriv i regnet

Selvsagt klarte jeg å rote bort den ene «rite in the rain» pennen jeg hadde nå i vår. Jeg som tok så godt vare på den, trodde jeg.. Den var ikke slik billig heller, desto mer irriterende.
Tenkte jeg skulle kjøpe meg en ny, for den har virkelig reddet oss mange ganger, spesielt i påsken/våren. Men før jeg kom så langt kom jeg over en link til noe lignende, og mye billigere. Disse her

DSC00200 (800x717)

DSC00204 (800x292)

De kom på litt under 200 kr, så det er jo ikke billige penner, men om de holder hva det står, så er det likevel billig. Jeg har testet ihvertfall en av de, og den skriver på papir som det ligger vann på, og på vått papir 😀

Jeg kjøpte logger fra en cachebutikk tidligere, som plutselig forsvant.. Jeg bruker ellers en del vanlige notisbøker osv, men har en del cacher som ikke er plass til bøker i. Og jeg liker disse loggene med «rite in the rain» papir, så nå ble løsningen og kjøpe denne

DSC00189 (679x800)

Man får kjøpt den i forskjellige farger, jeg valgte hvit. Man kan klippe til og lage loggene helt selv, eller bruke ferdige maler som man finner på nett.

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..