Kokken slår til igjen..

Kjøpte noe fisk i sommer, klippfisk.. og da er jo veien «kort» til Bacalao. Det er ikke ofte jeg lager, heller sjelden, veldig sjelden..
Jeg sjekket oppskrifter og fant en som så veldig god ut i forhold til ingredienser og slik. Jeg husket til og med å vanne ut fisken!

I ettermiddag var det bare å gå i gang, jeg kuttet og delte og herjet på kjøkkenet. Jeg fulgte oppskriften nøye, og var å så på oppskriften mange ganger underveis, for å være sikker på at jeg gjorde det riktig.
Til slutt var det inn i stekeovnen med formen, og jeg hadde 1 1/2 time på meg til den var ferdig. Alt så veldig lovende ut.. nesten så det var for godt til å være sant.

Ble noe «rart» med fargen da jeg tok bilde.. den er mer rød, men slik ble den

Finn en feil!

DSC00193 (800x485)

Når jeg sette meg ned for å spise så tok jeg et raskt blikk på skjermen på datamaskinen, var oppskriften som var oppe, og plutselig var det en setning som fanget oppmerksomheten min «..Dekk med lokk eller aluminiumsfolie og bak retten i ovnen ved 200 grader i ca 1,5 time, til potetene er møre.» Jepp.. jeg hadde fått med meg 200 grader i 1 1/2 time.. Jaja, det ble ihvertfall veldig godt. Under «lokket» var det vanlig bacalao 😀

Sommeren kom tilbake en tur i dag, og skal være en stund. Det kjennes kjempegodt ut med sol og varme igjen, spesielt etter dagene som var forrige uke.

 

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..