Uken som var, og minner

Uken var kald! Vi hadde til og med kuldegrader såvidt det var. Og i helgen ble det regn.. søndagen var fin, så da benyttet vi anledningen til å gå en tur på «fjellet» med Kaos

DSC00186 (800x452)

Det ble mange kilometer, men på flatt terreng, så da var det veldig overkommelig.

I dag har jeg startet på middagen til i morgen.. det tar litt tid å lage middag noen ganger, ihvertfall når fisken må ligge lenge i vann. Og jeg lærte for slik ca 31 år siden at det var veldig lurt å ikke hoppe over akkurat den fasen der fisken må vannes ut et døgn eller to. Det var et minnerikt måltid, hahaha… Og når jeg først er inne på måltid, Kaos stakkar er ikke vant til røykvarsler han.. (Amanda reagerte ikke på den). Han blir bare forvirret, og ligger lenge etterpå for å se hva som skjer videre ute i gangen. Jaja, han blir vel fort vant til det her når han er inne under matlagingen.

Minnene som dukker opp på facebook nå og da har jeg litt todelt syn på for tiden.. men slik er det bare. Må bare dele dette bildet som dukket opp som minne fra to år siden på fb i dag

IMG_8797 - Kopi (2) (1024x683)

Vakreste og beste diamanten jeg noen gang kan tenke meg ❤

Det dukket opp bilde fra samme dag for tre år siden også, dette

boerboel dog of - Kopi (900x601)

 

2 kommentarer om “Uken som var, og minner

 1. Fisk er morsomt! *ler og ler* 😀
  Jeg forstår at minnene på FB er litt såre. Jeg har forsåvidt vært heldig der, har nesten ikke et eneste bilde av Arkas der. Så gjør det litt godt å se minnene igjen, og så gjør det ordentlig vondt i hjertet også ❤

  Liker

  1. Hehe, ja fisk kan være både godt og morsomt 😛
   Ja jeg har ikke slik at de kommer opp hver dag, men en og annen dag dukker de opp på toppen av veggen hos meg. Nå er jeg mer «forberedt» når de kommer, men første par gangene var jeg ikke det.
   Jeg vet jo når og hvor stort sett alle bildene som dukker opp er tatt, så blir heldigvis gode minner også, når jeg tenker på turene osv ❤

   Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..