Lille meg

Noen ganger føler man seg liten..

Vi har kjørt litt hit og dit i dag, har helt mistet oversikten. Ikke vet jeg egentlig hvor vi er heller, men er ikke så langt fra Gol, tror jeg.. 

Vi hadde fint vær litt litt over midt på dagen, da kom regnet. Vi hadde sett oss ut en liten serie med cacher vi skulle ta, og satt i bobilen og ventet på bedre vær. Til slutt så gikk vi bare.. kom to små skurer når vi gikk, tørket underveis. Når vi gikk tilbake møtte vi på ei som sto på en litt «merkelig» plass.. Det viste seg at hun var geocacher, og ikke nok med det, hun hadde «fulgt» oss lenge denne dagen. Slik er litt morsomt, og spesielt siden hun også valgte å gå denne serien.

Er vel ikke noen cacher som har pekt seg ut på noen spesiell måte i dag, merkelig nok. Nesten litt kjedelig.. Så da spørs det hva morgendagen bringer.

Jeg har vært på shopping i dag, kjøpt meg 👢 Etter å ha blitt våt på beina to ganger (og det er ikke morsomt første gangen lenger en gang), syntes Tore det var en god ide å dra på shopping. Jeg var igrunn enig. 

Tatoveringen jeg tok har begynt å flasse, knapt nok jeg tør se på den i redsel for å gjøre noe galt. Den er bra stor, og jeg håper virkelig den blir så flott som jeg tror når den er «ferdig». 

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..