En første gang for alt

Og denne gangen ble det første gang med bobil på campingplass. Litt morsomt at vi var på samme campingplass våren for 26 år siden, har man god hukommelse, så har man god hukommelse..

Nå i kveld har vi spist middag, og snoket rundt.. Her er det selvsagt som på mange andre campingplasser en del hytter, og campingvogner med spikertelt og platting. Jeg oppdaget at ved siden av ene hytten (som det satt folk i..) var en vogn, spikertelt og platting, og der var det ikke folk.. Så jeg gikk bort å kikket i kjøleskapet som sto ute der 😂 Kjøleskapet var forholdsvis velfylt kan man si, av drikkevarer og slik. De som satt i hytten og de ute på området til kroa trodde sikkert at jeg bare skulle se om det var tomt, og eventuelt etterfylle, håper jeg. 

Tror vi har forandret reiserute et par ganger etter vi dro i morges, pga regn. Ikke morsomt å lete etter cacher i regnvær. Vi bestemte oss for å gå en liten tur i dag, det regnet ikke men ble litt våte likevel 

Jeg har med turbukse, den lå i bobilen, tørr og fin 😁

2 kommentarer om “En første gang for alt

    1. For å si dt slik, jeg forsto godt hva folk mente med «litt privat», «ikke i dagslys», osv.. Men jeg skal ikke være her så lenge.. Vi har hatt mye oppholdsvær også, men så kommer det plutselig en skur.. Vi har jo tak over hodet, så blir bare litt færre cacher 😃 Takk 😃

      Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..