Fisk, Kaos, og action

Tore gikk ned i elva for å fiske, det er en og annen veldig flotte ørreten i elva her, og en del andre fine ørreter også. Da blir det fisk til middag tenkte jeg, stekt ørret er veldig godt. Og stekt øret ble det

DSC00163 (640x800)

 

Kaos ble borte for meg i dag, jeg husket at han la seg her

DSC00160 (800x533).jpg

Så ringte mobilen min, og jeg gikk for å ta den. Oppdaget at Kaos ikke lå i stuen lenger, jeg tenkte han lå på soverommet, men nei. Så sjekket jeg den lille gangen, nei. Jeg tenkte han hadde lagt seg på på kjøkkenet bak der jeg ikke så, men nei, ingen Kaos der heller. Da begynte jeg å bli litt småbekymret..jeg og han var alene også, og kjedelig å måtte forklare at jeg hadde rotet bort en hund..
Jeg sjekket om han hadde kommet seg inn på badet og fått lukket døren, men neida. Nå kunne jeg bare ha sagt navnet hans, men så langt tenkte jeg ikke. Og plutselig oppdaget jeg han, han lå mellom veggen og spisebordet, bak stolene. Klart den lille hunden får plass på slike steder uten at man ser han.

Det hender at vi ser på filmer på tv, om det er noen som ser spennende, morsom eller interessant ut. Noen ganger kan disse kombineres, og nå en kveld oppdaget jeg at det gikk en actionkomedie. De er ofte veldig bra, og vi begynte å se på den.. det var litt rar film egentlig, og etter litt så ble det litt for mye som ikke stemte.. jeg sjekket en gang til, og jepp, ikke rart den ikke var morsom.. det var en action-thriller!
Handlingen, musikken og alt ble litt feil i forhold til hva filmen skulle være. Ble ikke mer film på meg den kvelden.

 

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..