Tatovering, shopping og bytur

I dag har vi vært på bytur, og jeg har gledet meg så lenge.. Sjelden vi reiser på bytur.
Neida, jeg gledet meg pga jeg skulle ha min første og sikkert eneste tatovering.
Jeg har hatt lyst på tatovering i mange år, på leggen, bak på skulderen, ryggen osv. Jeg har aldri funnet eller lett noe særlig etter noe motiv, og skulle jeg tatovere meg skulle det være noe som var litt spesielt for meg, ikke hvilken som helst tatovering. Så da har tiden gått, tanken streifet meg nå og da, men ikke noe skjedde.
I vinter begynte jeg å tenke på det igjen, og jeg visste akkurat hva jeg skulle ha som motiv, og hvor. Jeg begynte å se litt etter noen som drev med slik, og valget ble litt tilfeldig på en måte. Leste litt om tilbakemeldinger og anmeldelser. Og nå tidlig i sommer sende jeg en mld på fb, spurte litt om forskjellig, og om det gikk an å gjøre det slik jeg hadde tenkt.. Det viste seg at det gjorde. Og nå mens vi var på ferie bestilte jeg time, måtte vite at vi var hjemme og kunne dra nedover.
Jeg var veldig spent før jeg kom der, viste ikke hvordan tegningen egentlig skulle bli, men den ble helt perfekt, bedre enn jeg forventet. Jeg ble så tilfreds, og tatoveringen ser så bra ut. Skriver ikke mer om den nå.. men skal legge ut bilde av den når den blir slik den skal være, etter rødheten og alt er borte.
Den er veldig personlig og betyr mye for meg, så da er det vel enkelt å tenke seg hvilken «tema» 😉

Senere når jeg var ferdig med tatoveringen ble det en skikkelig runde på Strandtorget, tror jeg var innom alt av klesbutikker som var aktuelle.. og det ble billig. Men så var vi innom Clas ohlson.. det første jeg så var noe jeg har sett etter lenge, lange skohorn. Jeg var snar om å få ett av de ned i kurven, nå blir det enkelt å få på seg skoene..
Jeg fant mye annet smart også, og denne som skal være fast i kjøkkenskuffen så jeg slipper lete..

DSC00150 (800x701)

Når vi dro fra senteret skulle vi finne et sted å spise. Første stedet vi stoppet ved var stengt, der ser en hvor godt jeg følger med. Men neste stopp ble Fryatun kro, noe som skulle vise seg å være et veldig bra valg. jeg valgte som jeg ofte gjør de gangene vi kjøper middag, biffsnadder. Og denne var veldig god. Pommes frites var perfekt, kjøttet og det «andre» perfekt stekt, og frisk og god salat til. Ja og så selvsagt bearnaisesaus til. Det er utrolig stor forskjell på biffsnadder rundt omkring, både på kjøttkvaliteten, hvordan det er stekt, og pommes frites. Her klaffet alt, om jeg var ekstra heldig, eller om den alltid er slik der vet jeg ikke, men vet hvor jeg skal stoppe neste gang vi kjører samme vei, anbefales!

Ja, og så fant vi to cacher, og jeg må seriøst snart sette meg å logge cacher fra i sommer.

4 kommentarer om “Tatovering, shopping og bytur

 1. Åh, så spennende! Gleder meg masse til å se! Temaet er jeg nok ganske sikker på, men jeg aner jo ikke hva 🙂
  Shopping er moro, spesielt når man finner det man er på jakt etter. Sånn sett er det enklere å shoppe skrutrekkere eller usb-kabler eller telys enn klær, for jeg skal love deg at når jeg har penger og er på jakt etter noen spesielle plagg, så finner jeg ingenting…

  Liker

  1. Jeg kan knapt nok vente med å legge ut bilde, men sitter med folie på den nå, og vet det kan ta litt tid før den blir skikkelig. Men er jeg heldig så får jeg kanskje tatt bilde av den før det eventuelt blir noe flassing.. får se hvordan den er imorgen.
   Jeg fant den flotte buksen i dag,og når jeg fikk på meg riktig størrelse så oppdaget jeg at jeg var ikke bare litt for lang, men en del for lang. Ikke var buksen dyr heller, typisk!

   Liker

 2. Spennende!!! 😀
  Og ikke noen mulighet for å brette opp eller legge opp buksa? De sorte jeg kjøpte på personal shopper-dagen er for lange, men siden det er glidelås nederst på de, er det ikke mulig å legge opp (tror forresten jeg aldri har eid bukser jeg ikke har måttet legge opp). Så de bretter jeg, og de fungerer fint.

  Liker

  1. Ja.. 😉
   Niks, så etter muligheten for å kunne tro at de skulle være til midt på leggen, men det var ikke det, uansett hva jeg prøvde å se 😛
   Vanligvis finner jeg bukser som passer på lengden, men det er da jeans, og finnes i flere lengder. Men er litt greit med en og annen bukse som ikke er jeans også.

   Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..